Ειρήνη Σωτήρη: Κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο με το «Να μείνεις εδώ»

0
SHARE

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, η Ειρήνη Σωτήρη, κάνει τη δυναμική της είσοδο στο μουσικό στερέωμα, και μας συστήνεται δισκογραφικά, με το «Να μείνεις εδώ».

Η σχέση της με το τραγούδι καρμική, με τη ζωή, να την οδηγεί, στους δρόμους του πενταγράμμου.  Με το ποδόσφαιρο να κυλάει στις φλέβες της, ούσα κόρη ενός από τους πιο γνωστούς τερματοφύλακες της Αλβανίας, από μικρή εκδήλωσε το ταλέντο της, σε αυτό.

Στην ηλικία των 11, κατάφερε να μπει σε μία ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης, ξεχωρίζοντας για τη μαεστρία της στην μπάλα, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός στο στήθος, την κράτησε μακριά, από τα γήπεδα… οδηγώντας την, στα «γήπεδα» του πενταγράμμου.

Οι πρώτες live εμφανίσεις, σε στέκια της Θεσσαλονίκης, την ώθησαν στα 16 της, να δηλώσει συμμετοχή στο «The Voice», όπου μεταξύ χιλιάδων συμμετεχόντων, κατάφερε να φτάσεις στους 30, και να κερδίσει τις καλύτερες κριτικές.  Μία επίσκεψή της όμως τον Φεβρουάριο, στο στούντιο ηχογράφησης της «Just Do It Production», όπου βρέθηκε να κάνει ένα demo του Γιώργου Δήμου, με σκοπό να σταλθεί ως τραγούδι, σε μεγάλη και καταξιωμένη τραγουδίστρια, στάθηκε η αφορμή, να υπογράψει η ίδια συμβόλαιο, με την δισκογραφική εταιρία, αφού άπαντες, εξεπλάγησαν με τη φωνή της.

Αποτέλεσμα αυτή της καρμικής συνάντησης, είναι το πρώτο της τραγούδι της Ειρήνης Σωτήρη, που κυκλοφόρησε από την «Just Do It Production», με τίτλο, «Να μείνεις εδώ», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Δήμου, ενορχήστρωση του Μιχαήλ Κυριακού, και με την σκηνοθετική επιμέλεια, του Νίκου Αντωνιάδη και της Κατερίνας Κινέζου.