Drake “Dark Lane Demo Tapes” | Νέο άλμπουμ


    Το νέο άλμπουμ του Drake έχει τίτλο Dark Lane Demo Tapes, αποτελείται από 14 κομμάτια και είναι μια μίξη παλιών και νέων δουλειών!

    Στο άλμπουμ συμμετέχουν και οι Chris Brown, Future, Young Thug, Playboi Cart μεταξύ άλλων.


    • Deep Pockets
    • When To Say When
    • Chicago Freestyle [feat. Giveon]
    • Not You Too [feat. Chris Brown]
    • Toosie Slide
    • Desires [feat. Future]
    • Time Flies
    • Landed
    • D4L [Future, Drake & Young Thug]
    • Pain 1993 [feat. Playboi Carti]
    • Losses
    • From Florida With Love
    • Demons [feat. Fivio Foreign & Sosa Geek]
    • War

    Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company