Cheryl “Only Human” (Νέο άλμπουμ)


    Only Human ονομάζεται το τέταρτο studio album της Αγγλίδας τραγουδίστριας Cheryl. Το άλμπουμ αναμένεται στις 7 Νοεμβρίου 2014 μέσω της Polydor Records.

    Μετά την επιτυχία του τελευταίου single “Crazy Stupid Love“, το οποίο ανέβηκε στη θέση #1 του UK single chart και του δεύτερου “I Don’t Care“, που κυκλοφόρησε την 1η Οκτωβρίου.

    Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Graham Norton, η Cole δήλωσε για το άλμπουμ:

    I was exhausted, I’d had a solo tour and then toured with Girls Aloud so I took a year off to be with my family. It was the first time off I’d had in 10 years – it was a normal time. I did party a lot. I needed to let loose and it was the best thing I could do. The title sums up that time

    Παράλληλα με την προ-παραγγελία, η Cheryl παρουσιάζει και το ομότιτλο κομμάτι του album “Only Human”  στις 7 Οκτωβρίου. Η τραγουδίστρια σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και μια περιορισμένη έκδοση deluxe boxset, η οποία θα περιλαμβάνει μια υπογεγραμμένη φωτογραφία, μια σειρά από  φωτογραφίες, καθώς και τρία ολοκαίνουρια κομμάτια που δεν θα βρείτε σε οποιαδήποτε από τις άλλες μορφές του άλμπουμ.

    Στις 4 Νοεμβρίου η Cheryl παρουσίασε το κομμάτι “Stars” ως το δεύτερο single αντίστροφης μέτρησης στο iTunes.

    Tracklist / Credits:

    1. Intro
    2. Live Life Now
    3. It’s About Time
    4. Crazy Stupid Love (feat. Tinie Tempah)
    5. Waiting for Lightning
    6. I Don’t Care
    7. Only Human
    8. Stars
    9. Throwback
    10. All In One Night
    11. Goodbye Means Hello
    12. Coming Up for Air (Cheryl & Joel Compass)
    13. Fight On
    14. Yellow Love
    15. Beats N Bass

    Deluxe Version

    • Tattoo
    • Firecracker
    • I Won’t Break
    • Only Human (Interview) – video