Το θρυλικό συγκρότημα Army Of Lovers επιστρέφει με δύναμη και παρουσιάζει το νέο τραγούδι τους, με τίτλο “Sexodus“. Οι φανατικοί οπαδοί του συγκροτήματος παγιδεύονται αμέσως από τη μαγεία της μουσικής και της σκηνικής παρουσίας τους.

Το “Sexodus” είναι μια σύνθεση που αγγίζει το μοναδικό ύφος των Army Of Lovers, συνδυάζοντας την ηλεκτρονική μουσική με το χαρακτηριστικό στυλ και την εκκεντρική ενέργεια που τους έχει καταστήσει θρυλικούς. Οι στίχοι περιστρέφονται γύρω από θέματα όπως η αγάπη, η ελευθερία και η εξερεύνηση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Οι Army Of Lovers είναι γνωστοί για τις θεαματικές εμφανίσεις τους και την έντονη σκηνική παρουσία, και το “Sexodus” δεν αποτελεί εξαίρεση. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού είναι μια παραγωγή υψηλής ποιότητας που συνδυάζει τον χορό, τη μόδα και την τέχνη σε ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα.

Οι Army Of Lovers έχουν αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως και συνεχίζουν να επιδρούν στον χώρο της μουσικής με τη μοναδική τους φωνή και τον επαναστατικό τρόπο που προσεγγίζουν την τέχνη.

“Sexodus” είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και το βίντεο κλιπ μπορεί να βρεθεί στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube.