«Απουσία» λέγεται το νέο τραγούδι που αποτελεί μια συνεργασία έκπληξη του Χρήστου Αηδόνη και της Δέσποινας Ολυμπίου

0

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια με σημαντικές συνεργασίες και επιτυχίες στο πλούσιο ενεργητικό της συναντιέται σε μουσικά μονοπάτια με τον Χρήστο Αηδόνη μακριά από τα πολιτικά μονοπάτια που τον είχαμε συνηθίσει την προηγούμενη περίοδο.

Ο Χρήστος Αηδόνης υπογράφει τη μουσική του νέου τραγουδιού “Απουσία” σε στίχους της πρωτοεμφανιζόμενης στιχουργού Στέλλας Δαναβασίλη.

Έκπληξη αποτελεί το ύφος του τραγουδιού που μας ταξιδεύει σε ένα κόσμο γεμάτο από συναισθήματα. Συναισθήματα που μας πλημμυρίζουν μέσα από τη μοναδική ερμηνεία και μαγευτική φωνή της Δέσποινας Ολυμπίου.

Την ενορχήστρωση του τραγουδιού υπογράφουν οι Γιώργος Χατζής και Μιχάλης Κατσαρός δίνοντας μία μοντέρνα τζαζ – λάτιν διάσταση στο τελικό αποτέλεσμα.  Η “Απουσία” αποτελεί ένα ακόμη τραγούδι της πετυχημένης πρωτοβουλίας στην οποία πρωτοστατούν οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής με σκοπό την ανάδειξη νέων στιχουργών.

Την επιμέλεια και παραγωγή έχουν οι ίδιοι και η εταιρεία CICADART που αναζητά νέα ταλέντα στο χώρο της στιχουργικής. Μια εξ αυτών είναι και η πολλά υποσχόμενη Στέλλα Δαναβασίλη που υπογράφει τους στίχους της «Απουσίας».

”Δεν ξέρω αν ξέχασα ποτέ πώς βάφει η αγάπη κάνει πιο μπλε τη θάλασσα πιο άσπρα όλα τα λάθη”.

Previous articleΠέγκυ Ζήνα “Ανατροπή” | Video
Next articleΟ George Tsokas μας παρουσιάζει το νέο του Remix «Πως γίνεται» που ερμηνεύει ο Πρόδρομος Τσολιάς