Απόστολος Μόσιος “Η Φάλαινα” | Video

0

Με ένα νέο υπέροχο ρυθμικό παιδικό τραγούδι με τίτλο «Η Φάλαινα» επιστρέφει ο ταλαντούχος και πολυπράγμων Απόστολος Τσιάρκας σε στίχους και μουσική που υπογράφει ο ίδιος και την ερμηνεία για άλλη μια φορά του εξαιρετικού ερμηνευτή, τραγουδοποιού και φίλου του, Απόστολου Μόσιου.

Οι μικροί μας φίλοι μέσα από την «Φάλαινα» θα περιπλανηθούν στο ταξίδι τριών ναυτικών με σκοπό να κυνηγήσουν φάλαινες. Φεύγοντας από το λιμάνι, πέφτουν σε τρικυμίες και κακοκαιρία φοβερή, κινδυνεύοντας να χτυπήσουν σε βράχια με το πλοίο τους.

Μια φάλαινα όμως ακούει τις φωνές και σπεύδει να σώσει την παρέα των τριών ναυτικών διώχνοντας τα σύννεφα μακριά με τον φυσητήρα της. Οι ναύτες αντιλαμβάνονται ότι τους έσωσε μια .. φάλαινα. Επέστρεψαν σπίτι τους λοιπόν και ορκίστηκαν ότι δεν θα ξανακυνηγήσουν φάλαινες ποτέ!

Ένα επί της ουσίας οικολογικού περιεχομένου τραγούδι για μικρά και μεγάλα παιδιά που σίγουρα θα σας κερδίσει με το πρώτο κιόλας άκουσμα αλλά και από το εξαιρετικό video animation που δημιούργησε ο ίδιος ο δημιουργός, Απόστολος Τσιάρκας και είναι διαθέσιμο στο you tube.

Βρείτε το τραγούδι στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Spotify: https://spoti.fi/3TYLedZ
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3TNDH1i
Deezer:
Υoutube: https://youtu.be/DTy5iux0YJU

Το τραγούδι κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.