Η Amour Records παρουσιάζει την την “Grecospectiva Madonna”

0
43
Grecospectiva Madonna

Η Grecospectiva εστιάζει σε μια δεκαετία, ένα θέμα, μία εμβληματική μουσική προσωπικότητα δίνοντας στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν την πλατφόρμα και την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν, να μεταμορφώσουν, να μετασχηματίσουν κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα διαμάντια από τον χώρο της pop -και όχι μόνο.

Η Amour Records συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής σκηνής στην Grecospectiva.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην Grecospectiva εντυπωσιάζουν με τη φρεσκάδα και την πρωτοπορία τους, με το θάρρος τους και πάνω απ’ όλα με την αγάπη τους για την μουσική. Ο καθένας τους, με βάση την προσωπική τους αισθητική και στυλ είναι ευπρόσδεκτοι να δημιουργήσουν, πατώντας στο δικό τους μοναδικό μουσικό αποτύπωμα.

Μετά την κυκλοφορία των πολύ επιτυχημένων Grecospectiva 90’s, Grecospectiva Christmas και Grecospectiva 80’s (parts1 &2), έρχεται η Grecospectiva Madonna, αφιερωμένη στη βασίλισσα της ποπ!

Στη Grecospectiva Madonna παρουσιάζονται 15 πρωτότυπες διασκευές με τη συμμετοχή 20 καλλιτεχνών. Ανάμεσά τους οι Νικόλας Ραπτάκης, Evi Hassapides Watson, Dimi Phaze, Tamta, Lia Hide, Tareq, Someone Who Isn’t Me κα.”

Grecospectiva Madonna