Ο Αδάμ Τσαρούχης και η Μιρέλα Πάχου ενώνουν τις φωνές τους στις «Αναμνήσεις», ένα ντουέτο που κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Πρόκειται για ένα αισθαντικό τραγούδι με jazz ακούσματα που θα αποτελέσει το ιδανικό soundtrack των καλοκαιρινών μας απογευμάτων!

Σε στίχους και μουσική του ξεχωριστού Ανδρέα Λάμπρου, το ντουέτο βρίσκει τους δύο καλλιτέχνες στα καλύτερα τους να μας τραγουδούν:

«Έλα ξανά και δώσ’ μου στιγμές, Γύρνα εδώ και κάνε το σήμερα χθες. Αναμνήσεις, έχω στην καρδιά μου, Που δεν είσαι, μες την αγκαλιά μου, Αναμνήσεις, θέλω να φωνάξω, Ότι για σένα, υπάρχω και ζω.»

Ο Αδάμ Τσαρούχης και η Μιρέλα Πάχου έχουν προηγουμένως σμίξει και στη σκηνή, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Αδάμ έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Μαρινέλλα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, μεταξύ πολλών άλλων.

Η Μιρέλα έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Καζούλλης και πολλούς άλλους.

Βρείτε το εδώ: https://lnk.to/anamnisis

Η νέα κυκλοφορία «Αναμνήσεις» είναι διαθέσιμη από την Heaven Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Previous articleΚωνσταντίνος Μάμαλης “Άγιο Eίχα” | Video
Next articleΓιάννης Χριστοδουλόπουλος, Βίκυ Μοσχολιού “Never Alone” | Video