3°  Φεστιβάλ  Stand-up Comedy στην Ελλάδα

0

THE OPEN MIC!3°  Φεστιβάλ  Stand-up Comedy στην Ελλάδα
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΩΜΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ
Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013,  ώρα 21:00
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ STAND UP COMEDY!!

Ο πολιτιστικός φορέας «Πολύτροπο Τέχνης» διοργανώνει σε συνεργασία με την  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και  το Comedy Lab, το 3ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy(κωμικού μονολόγου) προσφέροντας και πάλι μια βραδιά αφιερωμένη στο γέλιο, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου,  στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός διαγωνισμός.

Το stand up comedy είναι ένας συνδυασμός, ένα έξυπνο κείμενο, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο, είναι τέχνη με κανόνες – εξαιρέσεις και  πολύ, μα πολύ γέλιο!!!!

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το 1ο και 2ο  Φεστιβάλ Stand up Comedy, το 3ο  Φεστιβάλ  αποτελεί πλέον θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι μοναδικοί στο είδος τους  Γιώργος Χατζηπαύλου και Σίλας Σεραφείμ!    Special guest θα είναι η Ευσταθία,  που θα δώσει τη μουσική πινελιά της βραδιάς!

Το Φεστιβάλ Stand up Comedy δίνει βήμα σε όποιον θέλει να προβάλλει το έργο του και να προβληθεί μέσα από αυτό. Φέτος, για πρώτη φορά  το Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονολόγου) συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης.

Η κριτική επιτροπή του τελικού διαγωνισμού αποτελείται από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του Stand Up Comedy και από ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη και τον πολιτισμό: Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Διονύσης Αζαράκης, Θανάσης Νάσκαρης, Ανδρέας Ζάκας, Mαρίνα Λαχανά, Πάνος Χρυσοστόμου και η Καίτη Μανωλιδάκη.

Από την κριτική επιτροπή θα δοθούν 3 Βραβεία για τους τελικούς νικητές.

Και, βέβαια, θα υπάρξει και πάλι το «Βραβείο Κοινού» … όλοι όσοι παρευρίσκονται θα ψηφίζουν για να αναδείξουν το νικητή που προτιμούν!

Ένα ακόμη  βραβείο θα δοθεί φέτος από την Βόρεια Ελλάδα –  θα συνδεθούμε ζωντανά για να  ψηφίσουν και από το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης.   Το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης συνεχίζει για 3η χρονιά να στηρίζει την  παρουσίαση παραδοσιακών και νέων μορφών τέχνης σχετικές με την κωμωδία και το κωμικό στοιχείο.
Την ανάδειξη καλλιτεχνών και ομάδων (επαγγελματιών & ερασιτεχνών) που ασχολούνται, προάγουν και παράγουν έργο στον χώρο της  κωμωδίας και της σάτιρας.

Οι Νικητές θα έχουν αμέσως διαφημιστική προβολή και θα πάρουν μέρος στις μεγαλύτερες  παραστάσεις  Stand Up Comedy στην Αθήνα.
Η προβολή και η μετάδοση σ’ όλη την Ελλάδα θα γίνεται μέσω διαδικτύου σε συνεργασία με το «Comedy Lab» (http://www.comedylab.gr/)
Το Πολύτροπο Τέχνης συμπαρίσταται ολόψυχα στον Αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ που συνεχίζουν να εκπέμπουν ακόμη και σήμερα  και τους ευχαριστεί που από την πρώτη στιγμή στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν τον θεσμό του Φεστιβάλ Stand up comedy στην Ελλάδα.
Γιατί στους δύσκολους καιρούς μας  όλοι χρειαζόμαστε την καλή κωμωδία!!!!

 Είσοδος: 6 Ευρώ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ εως 18/11/13 (Τα στοιχεία σας κι ένα βίντεο 3 λεπτών)  στα e-mail: politropotexnis@yahoo.gr & info@comedylab.gr

Με την υποστήριξη – συνεργασία:
http://www.comedylab.gr

Περισσότερες πληροφορίες:

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ»  

Δήμου Αθηναίων

Πειραιως 100 Γκάζι

210 3475518
info@athens-technopolis.com

www.technopolis-athens.com

ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ ΤΕΧΝΗΣ
Λένορμαν 172  Αθήνα

Τηλ.  210 5157977

Κιν.  6944627299 &  6932740751

politropotexnis@yahoo.gr 

www.polytropotechnis.org

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

stand-up-2013 afisa1

Previous articleVideo: Kings – Λίγο ακόμα
Next articleVideo: Θωμαή Απέργη – Γίνε γυρισμός