2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας

0
SHARE

Ο Δήμος Στυλίδας έχει τη χαρά να ανακοινώσει, πως θα υποστηρίξει για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας», καθώς και θα φιλοξενήσει την τελική του φάση.

Στο «2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας», το οποίο διοργανώνεται από τη δισκογραφική εταιρία της Κεντρικής Ελλάδας, «Free Voice Records», μπορούν να συμμετάσχουν με τραγούδια τους στην ελληνική ή άλλη γλώσσα, νέοι, δημιουργοί από όλη την Ελλάδα (συνθέτες, στιχουργοί, ερμηνευτές, συγκροτήματα), οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το έργο τους σε ένα ευρύ κοινό, ενώ ο νικητής θα κερδίσει την κυκλοφορία του προσωπικού του δίσκου από τη διοργανώτρια εταιρία.

Το Φεστιβάλ χωρίζεται σε τρεις φάσεις:

Πρώτη φάση: Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, στο διάστημα 1η Απριλίου 2013 – 27 Ιουνίου 2013.

Δεύτερη φάση:  Προκριματική περίοδος – ακρόαση.

Τρίτη φάση: Τελικός, με την παρουσίαση των τραγουδιών ενώπιον κριτικής επιτροπής και κοινού.

Παράλληλα με το Φεστιβάλ, οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, με μουσικά δρώμενα και street art.

Αναλυτικά, οι όροι συμμετοχής καθώς και όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, βρίσκονται στο δικτυακό τόπο του Φεστιβάλ festivalstereas.gr, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη  «Free Voice Records» στο τηλέφωνο 6972 225652 και το Δήμο Στυλίδας στο τηλέφωνο 22380 50122 (κυρία Γεωργία Κοντού).

Ο Δήμος Στυλίδας θα υποστηρίξει και πάλι με κάθε τρόπο το «2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Στερεάς Ελλάδας» και καλεί όλους τους νέους καλλιτέχνες να πιστέψουν στη δύναμη του ταλέντου τους και να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη γιορτή της Μουσικής.