Μια καθαρόαιμη λαϊκή φωνή από τη Θεσσαλονίκη μας συστήνεται «εδώ και τώρα» με ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του Θεόδωρου Βουλγαράκη!

Ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη δισκογραφία με μια λαϊκή ερωτική μπαλάντα, με τίτλο «Εδώ και τώρα».

Πρόκειται για ένα γνήσιο λαϊκό τραγούδι με πλούσια ενορχήστρωση, την οποία επιμελήθηκε ο Ρήγας Μπογδάνης. Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στο στούντιο ARK.

Ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος ερμηνεύει με πάθος και δυναμισμό, αλλά και με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της φωνής του.  Ένα τραγούδι που σίγουρα θα κερδίσει τις καρδιές των φίλων του λαϊκού τραγουδιού με την αυθεντικότητα του ήχου του!

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική στα δεκαοχτώ του χρόνια, με εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης αλλά και άλλων περιοχών, ενώ παράλληλα σπούδαζε.

Για προσωπικούς λόγους διέκοψε την επαγγελματική του πορεία στο χώρο, χωρίς όμως ποτέ να σταματήσει να ασχολείται ερασιτεχνικά.

Το 2016 ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στο επαγγελματικό τμήμα φωνητικής και ορθοφωνίας της Alterna Music και επανήλθε επαγγελματικά στην πορεία του ως μουσικός και ερμηνευτής.

Σήμερα παρουσιάζει το πρώτο του single με τίτλο «Εδώ και τώρα», που κυκλοφορεί από την Sin Music της Final Touch.