spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

Νίκος Μπάιμπος “Τσαμπουκάς” | Single Premiere

Ένας πολύ νεαρός καλλιτέχνης που ασχολείται με το τραγούδι από τα εφηβικά του χρόνια, παρουσιάζει την πρώτη του «επίσημη» δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με τη Sin Music της Final Touch!

Ο ταλαντούχος Νίκος Μπάιμπος παρουσιάζει το τραγούδι «Τσαμπουκάς», σε στίχους και μουσική του Γιάννη Μιχαήλ, του δημιουργού πολλών λαϊκών επιτυχιών!

Πρόκειται για ένα μοντέρνο, χορευτικό λαϊκό που ανεβάζει τη διάθεση από τις πρώτες κιόλας νότες και απογειώνεται με ένα άκρως εμπορικό ρεφρέν!

Η ενορχήστρωση και το programming έγιναν από τον Γιάννη Μιχαήλ και τον Ευγένιο Ζαρκάδα, ο οποίος έπαιξε και τις κιθάρες. Στα τύμπανα ακούμε τον Μανώλη Τόμπρο, και στο μπουζούκι τον Νικόλα Χατζηθεοδώρου. Η παραγωγή του τραγουδιού φέρνει την υπογραφή «Black Label».

Η ερμηνεία του Νίκου Μπάιμπου, φρέσκια και ξεχωριστή, συμπληρώνει άριστα το όλο εγχείρημα και σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και τον νεανικό «τσαμπουκά» του αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αποκτήσει το φανατικό του κοινό!

Θα σε κάνω εγώ να το μετανιώσεις Θα σε κάνω εγώ να παρακαλάς
Όλα απόψε εδώ θα μου τα πληρώσεις Μη μιλάς γιατί θα γίνει τσαμπουκάς!

Λίγα λόγια για το Νίκο Μπάιμπο

Ο Νίκος Μπάιμπος γεννήθηκε το 1998 στο Μαρούσι, με καταγωγή από τα Φιλιατρά Μεσηνίας στην Πελοπόννησο. Ανακάλυψε την καλλιτεχνική του φλέβα σε ηλικία δέκα ετών, και άρχισε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής, ξεκινώντας με κλασική κιθάρα και θεωρία της μουσικής στο ωδείο Kodaly.

Στην εφηβική του ηλικία πήρε την απόφαση να ασχοληθεί σοβαρά με το τραγούδι, ζητώντας από τον Τέρρυ Σιγανό να αναλάβει την καθοδήγηση του, ενώ παράλληλα πραγματοποιούσε live εμφανίσεις σε μπάρ και club των βορείων προαστίων.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία FINAL TOUCH και κυκλοφορεί το πρώτο του digital single με τίτλο “Τσαμπουκάς”, με την υπογραφή του Γιάννη Μιχαήλ.

MusicPress
MusicPresshttps://musicpress.gr
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles