Μανώλης Κωνσταντίνου “Θεσσαλονίκη” | Single Premiere

0

Ο Μανώλης Κωνσταντίνου μας συστήθηκε την περασμένη άνοιξη με το τραγούδι «Μεγάλε έρωτα μου», ένα ερωτικό λαϊκό τραγούδι σε μουσική και στίχους του Χρήστου Σμυρναίου, το οποίο ο τραγουδιστής απογείωσε με την εξαιρετική ερμηνεία και τη γνήσια λαϊκή φωνή του!

Σήμερα παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single του, με το οποίο αποτίει φόρο τιμής στην αγαπημένη μας “Θεσσαλονίκη“, χαρίζοντας για άλλη μια φορά την καλύτερη του ερμηνεία!

Ένα λαϊκό τραγούδι και πάλι σε μουσική και στίχους του Χρήστου Σμυρναίου, κεφάτο και ξεσηκωτικό, που με χιούμορ και κέφι υμνεί τον τρόπο ζωής των «Σαλονικιών» και την «έξω καρδιά» ιδιοσυγκρασία τους!

Σε παραγωγή και μίξη του Σωκράτη Τσιούλη, ο οποίος επιμελήθηκε επίσης το midi programming και τα πλήκτρα. Στα μπουζούκια έβαλε τη μαεστρία του ο Γιώργος Αυλωνίτης, και, τέλος, στα δεύτερα φωνητικά ακούγονται η Κατερίνα Λαπάτη και ο Πέτρος Καρασάββας.

Μπορεί το «λ» να τονίζω παραπάνω Μα δώρο την καρδιά μου μια ζωή σου κάνω
Είμαι καλό παιδί κι εσύ με λες αλήτη Τέτοιους αλήτες βγάζει η Θεσσαλονίκη

Ένας τραγουδιστής με εικοσαετή πορεία στο λαϊκό τραγούδι, που έχει κερδίσει την αμέριστη αγάπη και εμπιστοσύνη του κοινού της Βόρειας Ελλάδας, έρχεται να κατακτήσει και το Πανελλήνιο!

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Μανώλης Κωνσταντίνου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 1996, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας (Taboo, Καλύβα, Focus, Διογένης, Stork), αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις και νησιά της Β. Ελλάδας.

Το 1998 συνεργάστηκε με τη Τζένη Βάνου στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο «Καλύβα» και την επόμενη χρονιά με τον Ηλία Κλωναρίδη στο «Διογένης». Έλαβε μέρος σε διαγωνισμό στα πλαίσια της εκπομπής του Mega «Bravo» με τη Ρούλα Κορομομηλά, ερμηνεύοντας το τραγούδι του Βασίλη Καρρά «Φαινόμενο», και κέρδισε την δεύτερη θέση.

Το 2008 στην Αθήνα, ξεκίνησε η συνεργασία του με το συνθέτη Χρήστο Σκαλτσουνάκη και τη στιχουργό Σωτία Τσώτου. Του εμπιστεύθηκαν δύο τραγούδια τους, τα οποία κυκλοφόρησαν το 2010 σε CD single μέσω της εταιρίας Smile Records.

Την άνοιξη του 2016 ξεκίνησε η συνεργασία του με τη Final Touch/Sin Music με το single «Μεγάλε έρωτα μου». Σήμερα παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Θεσσαλονίκη».