Μάρω Μαρκέλλου & Αριστοτέλης Ρήγας: Παρασκευή 19 Απριλίου στο Jazz Point

0

Οι βραδιές “Unknown Sound” συνεχίζονται … O Αριστοτέλης Ρήγας είναι ένας κωμικός που συνδυάζει την κωμωδία με τη μουσική. Η Μάρω Μαρκέλου είναι μια μουσικός που συνδυάζει τη μουσική με την κωμωδία.

Για μια και μοναδική φορά θα συνδυαστούν μεταξύ τους και θα μοιραστούν τη σκηνή του Jazz Point την Παρασκευή 19 Απριλίου για μια ανεπανάληπτη παράσταση!

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, ένα από τα εξέχοντα μέλη της εγχώριας σκηνής Standup Comedy, νικητής του 2ου φεστιβάλ κωμωδίας (1ο βραβείο κριτικής επιτροπής και κοινού), με εκατοντάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και με μια Ευρωπαϊκή περιοδεία στο ενεργητικό του, έχει ήδη δυο εξαιρετικά επιτυχημένες σόλο παραστάσεις και φέτος εμφανιζόταν στο «Σταυρό του Νότου».

Η Μάρω Μαρκέλλου ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία από παιδί, με ποιήματα και άλλες φαντασίες. Όταν έμαθε και κιθάρα βγήκαν τα πρώτα τραγούδια. Σπουδάζει στη Νομική Αθηνών όπου οι φοιτητικές εμπειρίες, μαζί και με τις εργασιακές ασχολίες, αναμειγνύονται απρόσμενα σε υλικό πρωτογενές.Το υλικό αυτό φτάνει μέσω συγκυριών στα έμπειρα αυτιά του Φοίβου Δεληβοριά, ο οποίος και αποφασίζει να στηρίξει ένα νέο ταλέντο.

Με την πρώτη βουτιά στα νερά της μουσικής, κάνει τα πρώτα της βήματα με εμφανίσεις στο “Ζυγό”, το “Κύτταρο”, αλλά και σε μεγάλες μουσικές σκηνές στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στη συνέχεια προχωρά στην ηχογράφηση και κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της, «Κορίτσι Για Σπίτι», με τη “Lyra” και παραγωγό το Φοίβο Δεληβοριά. Συνεχίζει με συνεργασίες απολαυστικές επί σκηνής, (με τον Πάνο Μουζουράκη, τη Joanna Drigo, το Γιώργο Χατζηπαύλου κ.α.), συναντήσεις στιγμιαίες (Διονύσης Σαββόπουλος, Στέφανος Κορκολής, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ρους, Κατερίνα Κυρμιζή, Μιρέλα Πάχου, Μίλτο Πασχαλίδη κ.α.). Λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ και δεκάδες συνεργασίες, η Μάρω Μαρκέλλου μας ξανασυστήνεται μέσα από τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο Υποψήφια Μάνα.

Παρασκευή 19 Απριλίου
Doors open: 21:30
The show begins: 22:30
Είσοδος: 6Ε

Επιπλέον:
Ποτό: 7Ε
Κρασί: 6Ε
Μπύρα:6E
Μπουκάλι: από 30Ε
Phone 2109803398
Mob.: 694202250

Jazz Point
Ακαδημίας 18
Σύνταγμα