Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

0

Οι δύο μεγάλες, γιορτινές συναυλίες της Νατάσσας Μποφίλιου στην Αθήνα!

Η ΒΑΒΕΛ​2​ – βασισμένη στην πέμπτη δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο – αφού ανανέωσε τον ήχο και το ύφος της, γοήτευσε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ταξίδεψε σχεδόν παντού στην Ελλάδα και την Κύπρο για έναν ολόκληρο χρόνο, κλείνει τον κύκλο της στην με δυο εορταστικές τελευταίες βραδιές στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2017.

Η ΒΑΒΕΛ 2 είναι μία αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής, που ξάφνιασε κοινό και κριτικούς με την εξωστρέφεια και την αστείρευτη ενέργεια της. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες επιτυχίες της αχώριστης τριάδας του ελληνικού τραγουδιού αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους για πάνω από μια δεκαετία.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, άρρηκτα δεμένη με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της Νατάσσας Μποφίλιου, δε θα μπορούσε παρά να είναι η σκηνή που θα φιλοξενήσει το πανηγυρικό φινάλε του κύκλου της ΒΑΒΕΛ, τ​ης παράστασης που σ​υζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, ​και μας προσκάλεσε να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.​​

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της συναυλίας θα δοθεί στη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής “Τζένη Καρέζη” της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τιμές Εισιτηρίων:

Προπώληση 13€ (Όρθιοι) & 15€ (Καθήμενοι) , Ταμείο 15€ (Όρθιοι)
Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, παιδιά 6 έως 12 ετών: 13€

ΑΜΕΑ και συνοδοί τους: ΔΩΡΕΑΝ
Είσοδος ελεύθερη για παιδιά έως 6 ετών