Ηλίας Βρεττός “Καταστρέφομαι” | Η χορευτική επιτυχία του φετινού χειμώνα απέκτησε εικόνα!

0

Με εικόνα σύγχρονης αισθητικής, που αντανακλά το πάθος και το δυναμισμό του τραγουδιού, «έντυσε» ο Ηλίας Βρεττός το «Καταστρέφομαι», τη χορευτική επιτυχία του φετινού χειμώνα!

Το music video, που γυρίστηκε υπό τις οδηγίες του ανερχόμενου σκηνοθέτη από τη Θεσσαλονίκη Αλέξανδρου Κoστελίδη, μας μεταφέρει την ψυχολογία μίας δυνατής ερωτικής περιπέτειας, με τον ταλαντούχο τραγουδιστή στο ρόλο του πρωταγωνιστή που βιώνει στο έπακρο την εσωτερική «πάλη» για τον έρωτα.

Το «Καταστρέφομαι», σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Γιάννη Λιόντου, περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album «Σωστό Μου Λάθος» και κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Μάλιστα, από ένα στίχο του προέκυψε ο τίτλος του album.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, με το lyric video να μπαίνει στις τάσεις του YouTube και ξεπερνά το 1 εκατομμύριο views. Παράλληλα, έχει αρχίσει να ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και είναι ένα από τα κομμάτια με τα οποία ο Ηλίας Βρεττός ξεσηκώνει στις εμφανίσεις του στο «Tokyo Athens Theater».

To album «Σωστό Μου Λάθος» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης, καθώς και στα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Platinum