Γιώργος Αναλυτής “Όσες φορές” | Νέο τραγούδι

0

Ο Γιώργος Αναλυτής μετά την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού “Εισαι” επιστρέφει ακόμα πιο ανανεωμένος απο ποτέ,  με ένα νέο τραγούδι που αναμένεται να γίνει το απόλυτο hit της χρονιάς! Σε πείσμα των καιρών και των δύσκολων εποχών που ζούμε, ο Γιώργος Αναλυτής μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο  “Όσες φορές“.

Όσες φορές κι αν ορκιστώ να φύγω μακριά σου  τόσες φορές στα χείλη μου θα βάλω τ’ ονομά σου…

Το τραγούδι υπογράφει μουσικά ο αναγνωρισμένος συνθέτης των επιτυχιών Νίκος Γεωργόπουλος σε στίχους Γεωργία Μπάϊμπα.  Το “Όσες φορές”  είναι μια ιδιαίτερη μπαλάντα σε ροκ κλίμα, που ήδη ξεχωρίζει και γνωρίζει ανάλογη επιτυχία στα δημοφιλέστερα ραδιόφωνα και clubs της χώρας.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Αναλυτή

Ο Γιώργος είναι ένας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής και μέσα από τα τραγούδια του δίνει μια σύγχρονη διάσταση στο σημερινό λαϊκό τραγούδι.

Είναι εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς των λαϊκών τραγουδιστών που με την παρουσία τους στηρίζουν δυναμικά την δισκογραφία και την νυχτερινή διασκέδαση. Ένας ξεχωριστός λαϊκος τραγουδιστής επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τoν ίδιo όλα αυτά τα χρόνια.  Γνωστό πρόσωπο στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του που αν και κινείται κυρίως στο λαϊκό χώρο, περιέχει μουσικές εκπλήξεις.