Όλγα Βενέτη “Stage and Screen” | Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

0
SHARE

Συνεπής στο μουσικό ραντεβού που συστηματικά μας δίνει τα τελευταία χρόνια στην αίθουσα “Παρνασσός“, η Όλγα Βενέτη μας προσκαλεί το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 8.30μμ σε μια μουσική περιπλάνηση με τίτλο: «Όλγα Βενέτη – Stage and Screen».

Μια βραδιά με κέντρο τα ανάμεικτα συναισθήματα μιας γυναίκας όπως αυτά έχουν καταγραφεί στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση σε έργα των Cole Porter, Andrew Lloyd Weber, Πλέσσα και πολλών ακόμα σημαντικών συνθετών. Ενθουσιασμός, χαρά, λύπη, μητρότητα… έρωτας, εναλλάσσονται μουσικά μέσα από την ερμηνεία της Όλγας Βενέτη.

Η Όλγα Βενέτη σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μουσική (Δίπλωμα Μονωδίας) στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας, με καθηγητή το Γ. Ζερβάνο. Παρακολούθησε ακόμη σεμινάρια φωνητικής στο Μιλάνο με καθηγητή το D. Matsola. Ως χορωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο και έχει επίσης συνεργαστεί με τον καταξιωμένο τενόρο και δάσκαλό της Σταμάτη Μπερή.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν, σε συναυλία που δόθηκε δύο φορές, εξαιτίας της μεγάλης απήχησης που είχε, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ με τίτλο «So in love». Ακολούθησαν οι μουσικές παραστάσεις στην κεντρική αίθουσα του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ με τίτλο «Padam» και «This is my life» καθώς και παράσταση στο Θέατρο Πάρκου στην Πάρο.

Γενική είσοδος: 12€

Προπώληση: Υπηρεσία Εισιτηρίων
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr