Χριστίνα Kελέση “Ψέμα” | Video Premiere

0
SHARE

Η Χριστίνα Κελέση επέστρεψε με ένα καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο “Ψέμα” σε στίχους της ίδιας και σε μουσική Διονύση Σταματόπουλου.

Η Χριστίνα Κελέση μεγάλωσε στο Βόλο. Γεννημένη στις 23 Ιουνίου ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Από μικρή λάτρευε τον χορό και την μουσική. Μετά τις σπουδές της στην αισθητική και παράλληλα με την εργασία της, μετά από την παρότρυνση των φίλων της, ασχολήθηκε επαγγελματικα με το τραγούδι.

Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής, με δύο αξιόλογες ερμηνεύτριες την Νίνα Λοτσάρη και την Λία Βίσση, βελτιώνοντας την τεχνική της και στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα κλασσικού τραγουδιού, με την Έφη Αδειλίνη στο Ελληνικό Ωδείο Αμαρουσίου.

Λατρεύει όλα τα είδη μουσικής, τόσο στο Ελληνικό όσο και στο ξένο ρεπερτόριο. Σταθμός στη μουσική της πορεία, αποτελεί η συνεργασία της με τον Δημήτρη Μπάση και την Λένα Αλκαίου στο Χάραμα Καισαριανής, όπως επίσης και η συνεργασία της με την μοναδική Χαρούλα Λαμπράκη και τον Δημήτρη Τσαουσάκη στη Στοά Αθανάτων.

Το νέο της τραγούδι “Ψέμα” είναι μια δυνατή ρούμπα που με το που ξεκινάει η μουσική θες αμέσως να χορέψεις. Το μουσικό βίντεο σκηνοθεσίας Ted Ζωγράφου κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου.

Στίχοι:

Όνειρο κακό μήπως είναι αυτό που ζω
Μία μπόρα,μια βροχή που θα χαθεί
Άργησα να δω πως κρυφά από καιρό
Σε καινούργια αγάπη έχεις πια δωθεί
Υποκρίνεσαι και ευθύνεσαι που σαν μήνυμα απλά θα διαγραφείς

Ψέμα κάθε φιλί σου,ψέμα δείχνει η σιωπή σου
Το χεις κάνει συνήθεια λόγια να σκορπάς
Ψέμα κάθε σου λέξη μια καρδιά πόσο ν’αντέξει
Όταν ξέρει πως τα βράδια την αγάπη αλλού ζητάς

Βλέμμα στο κενό τον κακό σου εαυτό
Το μυαλό ποτέ δεν είχε φανταστεί
Όνειρο τρελό η εικόνα που μισώ
Σαν ανάμνηση παλιά να ξεχαστεί
Υποκρίνεσαι και ευθύνεσαι που σαν μήνυμα απλά θα διαγραφείς

Κυκλοφορεί από την Selenium Records με διανομή Spicy.