Χριστίνα Κουσίδου “Με αποφεύγεις” | Single Premiere

0
SHARE

Μια ανερχόμενη ερμηνεύτρια και στιχουργός παρουσιάζει το πρώτο της single, που κυκλοφορεί από την Sin Music!

Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη Χριστίνα Κουσίδου, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Τρίπολη. Ανακάλυψε σε πολύ μικρή ηλικία την αγάπη της για την μουσική και αποφάσισε να κάνει τα πρώτα της επίσημα βήματα στη δισκογραφία.

Το τραγούδι «Με αποφεύγεις», σε στίχους της ιδίας, και μουσική του Θωμά Θεοδώρου, του δημιουργού πολλών επιτυχιών, είναι μια λαϊκή μπαλάντα με πολύ φρέσκο και σύγχρονο ήχο και άρτια παραγωγή.

Η Χριστίνα ερμηνεύει με πάθος και ευαισθησία ένα τραγούδι ξεχωριστό και άκρως ερωτικό. Μια μπαλάντα που μιλάει για ερωτική απογοήτευση, την οποία πλαισιώνει η Χριστίνα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής της.

Ο Λευτέρης Γιαννόπουλος επιμελήθηκε την ηχογράφηση, μίξη, mastering και προγραμματισμό του τραγουδιού, καθώς και την εξαιρετική ενορχήστρωση. Την φωτογράφηση της Χριστίνας για το εξώφυλλο του single επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης.

Μια καλλιτέχνιδα που ξεκινά την μουσική της καριέρα με ένα πολύ δυνατό τραγούδι, και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για το μέλλον.