Χρήστος Σεβαστός “Στα δικά σου τα χέρια” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

Το νέο του τραγούδι με τίτλο “Στα δικά σου τα χέρια” αποκάλυψε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου ο Χρήστος Σεβαστός.

Το νέο τραγούδι του  Χρήστου Σεβαστού  υπογράφουν ο Θάνος Γεωργουλάς και ο Γιάννης Γούνας,  τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα.

Κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Σεβαστό

Γεννημένος στην Αθήνα μοίρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα στην πρωτεύουσα και στη Μυτιλήνη. Σε πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με τη μουσική όταν ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του τού χάρισε ένα μπαγλαμαδάκι.

Σύντομα η μουσική μονοπώλησε το ενδιαφέρον του και ο ίδιος αφιέρωνε τις περισσότερες ώρες της μέρας στην εξάσκησή του στον μπαγλαμά αλλά και στο μπουζούκι. Στα χρόνια του λυκείου έστησε με τους φίλους του ένα συγκρότημα με το οποίο άρχισε τις συναυλίες σε διάφορα σχολεία της Αθήνας με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την πενταήμερη εκδρομή. Από τα 16 του χρόνια άρχισε να εμφανίζεται σε μικρά κουτούκια και ρεμπετάδικα της Αθήνας ειδικά στην περιοχή του Ψυρρή.

Η επαφή με το κοινό έκανε την αγάπη του για τη λαϊκή μουσική ακόμα μεγαλύτερη και σύντομα τα όνειρά του απόκτησαν ρυθμό και στίχους κι έγιναν τραγούδια. Από τις μέχρι σήμερα συνεργασίες του ξεχωρίζει αυτή με τους κορυφαίους συνθέτες Μίμη Πλέσσα και Γιώργο Χατζηνάσιο στην «Ωδήςια» στην Ιερά Οδό.

Το 2016 τολμά να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη δισκογραφία παρουσιάζοντας ένα προσωπικό τραγούδι σε μουσική δική του και στίχους του Χρήστου Δημητρίου, ο τίτλος του “Ετυμηγορία“.

Περισσότερα στην σελίδα του στο Facbook!