Χρήστος Βάμος “Αυτή τη φορά” | Video Premiere

0

Αυτή τη φορά δεν έχει η καρδιά… καρδιά για να δώσει” είναι ο στίχος που αγγίζει τις χορδές κάθε ψυχής…

Ο Χρήστος Βάμος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο “Αυτή τη φορά“. Πρόκειται για μια άκρως δυναμική μπαλάντα που έρχεται να ξεχωρίσει και να μας πλημμυρίσει συναισθήματα.

Τους στίχους υπογράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και τη μουσική ο Γαβριήλ Γαβριήλoγλου, ενώ την σκηνοθεσία του video clip έχει επιμεληθεί ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

  • Λίγα λόγια για τον Χρήστο Βάμο

Ο Χρήστος Βάμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμφιλοχία. Στην ηλικία των 15 ετών και κρυφά από τους γονείς του, έλαβε μέρος σ’ ένα μουσικό διαγωνισμό τηλεοπτικού σταθμού της Άρτας, στον οποίο βγήκε πρώτος.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία στον χώρο της μουσικής, η οποία του χάρισε συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και δημιουργούς, τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, βραβεία και αναγνώριση εντός και εκτός Ελλάδος.

Με την ανατριχιαστική φωνή του και ερμηνείες βγαλμένες από την ψυχή, ο αγαπημένος καλλιτέχνης καθηλώνει κυριολεκτικά το κοινό και κάθε του εμφάνιση μένει χαραγμένη για πάντα σε όποιον έχει την τύχη να τον παρακολουθήσει.

Φτάνοντας στο σήμερα, έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία και όντας καταξιωμένος στην ελληνική μουσική σκηνή, έρχεται να μας χαρίσει στιγμές μαγικές με την νέα του δουλειά, να μας ξυπνήσει συναισθήματα, να αγγίξει τις ψυχές μας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δυο τόσο σπουδαίοι δημιουργοί τον επέλεξαν για να ερμηνεύσει τη νέα τους δουλειά! Και φυσικά δεν σταματάει εδώ! Για την ώρα απολαύστε αυτή την υπέροχη νέα μπαλάντα…και η συνέχεια να είστε σίγουροι θα έρθει να μας εκπλήξει!!!