Χάρης Παπασιδέρης “Τα μυστικά ηλιοβασιλέματα” | Single Premiere

0

Ένας τραγουδοποιός και ερμηνευτής με μακρά και αξιόλογη πορεία στην ελληνική pop/rock σκηνή εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Final Touch!

Ο Χάρης Παπασιδέρης παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο “Τα μυστικά ηλιοβασιλέματα“, σε μουσική και στίχους του ιδίου.

Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι με το σαξόφωνο να δίνει jazzy/swing πινελιές σε μια vintage rock’n’roll μελωδία, παντρεύοντας τα όλα μαζί στους disco funk ρυθμούς του σήμερα, και με την ιδιαίτερη φωνή του ερμηνευτή να δένει άριστα με το μουσικό αυτό ύφος!

Με τα “Τα μυστικά ηλιοβασιλέματα” ο Χάρης Παπασιδέρης μας κερδίζει από τις πρώτες νότες και μας προσκαλεί να χορέψουμε στους νοσταλγικούς ρυθμούς του μέχρι πρωίας!

Λίγα λόγια για τον Χάρη Παπασιδέρη

Ο Χάρης Παπασιδέρης είναι επαγγελματίας μουσικός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής. Γεννήθηκε στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, απ’ όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα. Στην προσπάθειά του να αποκτήσει τη δική του μουσική ταυτότητα εγκαταλείπει τη γενέτειρα του από μικρή ηλικία και πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας είναι η επίσημη κυκλοφορία του προσωπικού του album Σε θυμάμαι όταν λείπεις σε CD και μετέπειτα το single “Άλλη μια νύχτα”.

Αυτή την περίοδο κυκλοφορεί από την Final Touch – Cobalt το νέο του digital dingle “Τα μυστικά ηλιοβασιλέματα”,  συνεχίζοντας παράλληλα τις προγραμματισμένες ζωντανές εμφανίσεις του στην Αθήνα και στη περιφέρεια.

Previous articleKings “Εδώ που μ’ άφησες¨| Video Premiere
Next articleΒραδιές Ελλήνων συνθετών στην Galerie δημιουργών