Υπόγεια Ρεύματα “Μισή Ζωή” (Quarantine mix)

0
SHARE

Τα Υπόγεια Ρεύματα ξεκίνησαν τη χρονιά συγκεντρώνοντας τα καινούργια τους τραγούδια με στόχο να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ το Φθινόπωρο.

Στη λογική του συγκροτήματος είναι πάντα η δοκιμή τους σε ζωντανές συνθήκες, η αλληλεπίδραση των νέων κομματιών με το κοινό και μέσω αυτής της επαφής στις συναυλίες η οριστικοποίηση της μορφής τους. Ήδη κάποιοι έχετε ακούσει δείγματα της επερχόμενης δουλειάς στις εμφανίσεις του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Φυσικά, πλέον, τα δεδομένα άλλαξαν για όλους μας, οι δοκιμές, οι συναυλίες και οι ηχογραφήσεις διακόπηκαν επ’ αόριστον. Η δημιουργία όμως δεν σταματάει! Έως ότου ξαναβρεθούν στο στούντιο οι ηχογραφήσεις συνεχίζονται από τα σπίτια και το συγκρότημα μοιράζεται ένα από τα νέα του τραγούδια σε «mix καραντίνας».

Παράλληλα, εύχεται να περάσει αυτή η κατάσταση σύντομα και κυρίως όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για όλο τον κόσμο.

«Αν τα χρόνια δεν ήταν δίσεκτα θα δοκιμάζαμε τα καινούργια μας κομμάτια, όπως πάντα, στις συναυλίες με όλους εσάς. Τώρα θα τα δοκιμάσουμε στο διαδίκτυο, ως work in progress, αφού δουλεύουμε από το σπίτι. Όμως δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να συνηθίσουμε στην τηλεζωή. Αναμένουμε υπομονετικά, όπως όλοι, να ξαναβρεθούμε από κοντά στη σκηνή. Έως τότε να προσέχετε και να φροντίζετε σώμα και πνεύμα.

ΥΓ. Και καμήλα και ελέφαντας χωράει στη βελόνα… μας το δείχνουν οι καιροί… »

Υπόγεια Ρεύματα