Τόλης Δαμιανός “Φεύγω για το καλό μου” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

Ο Τόλης Δαμιανός επιστρέφει ανανεωμένος, πιο δυναμικός και πλέον ώριμος από ποτέ,  με ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Φεύγω για το καλό μου“.

Τη μουσική του κομματιού υπογράφει ο Γιάννης Τσότσης, τους στίχους η Σοφία Δαββέτα  και κυκλοφορεί επίσημα από την Diodos music production.

Λίγα λόγια για τον Τόλη Δαμιανό

O Τόλης Δαμιανός κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Από μικρός προσπαθούσε να ασχοληθεί με τη μουσική, η οποία ήταν ανέκαθεν το όνειρό του.

Στα 16 του χρόνια ξεκίνησε να βάζει στόχους στη ζωή του και να προσπαθεί να ανεβαίνει σκαλοπάτια, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του με αργά και σταθερά βήματα. Το 2006 πετυχαίνει τα πρώτα του βήματα στην μουσική και έρχεται σε επαφή με τον κόσμο τραγουδώντας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κερδίζοντας έτσι το ενδιαφέρον συνεχώς περισσότερων ανθρώπων!

Μέχρι και σήμερα έχει ήδη στο ενεργητικό του αρκετές συνεργασίες – εμφανίσεις με ονόματα της εγχώριας αλλά και διεθνούς μουσικής βιομηχανίας, όπως με τους Δημήτρη Χρυσοχοϊδη, Χρήστο Μενιδιάτη, Γιώργο Γιαννιά, Κωνσταντίνο Γαλανό κ.ά.

Tον Οκτώβριο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd single με 2 τραγούδια το ομώνυμο “Τα πάντα είσαι εσύ” το οποίο και ξεχώρισε ραδιοφωνικά καθώς και το “Μπροστά σου θα με βρεις” σε στίχους και μουσική του αγαπημένου του φίλου Ντίνου Λύρα.

Στην συνέχεια ακολούθησε η επιτυχία “Χρώμα αιγαίου” σε στίχους Φένιας Βαρίτη & Αφροδίτης Μικροπούλου και μουσική Λεωνίδα Τσαλικίδη.