Τριήμερο «sold out» στην Κύπρο για τον Νίκο Μακρόπουλο (βίντεο+εικόνες)

0
SHARE

Μία από τις πιο πετυχημένες και απαιτητικές περιοδείες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο πραγματοποίησε από την αρχή του καλοκαιριού ο Νίκος Μακρόπουλος. Κάθε εμφάνιση του αγαπημένου τραγουδιστή, ήταν sold out.

O Νίκος Μακρόπουλος, επέλεξε την αγαπημένη του Κύπρο, για να ρίξει αυλαία στην περιοδεία του χαρίζοντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης στον κόσμο που πήγε να τον απολαύσει. Την περασμένη Κυριακή, 13 Αυγούστου, τραγούδησε στην Πάφο σε κοινό που ξεπέρασε τους 2.000.

Τη Δευτέρα, 14 Αυγούστου, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στη Λεμεσό, όπου και κεί συγκεντρώθηκαν για την εμφάνιση το, 3.000 άνθρωποι. Το τριήμερο των εμφανίσεων του Νίκου Μακρόπουλου στην Κύπρο «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο την Τρίτη 15 Αυγούστου,  στην Αγία Νάπα με το κοινό να ξεπερνά τους 2.000.

Μετά τις live εμφανίσεις του, ο Νίκος Μακρόπουλος, έμενε με το κοινό του, φωτογραφιζόταν και υπέγραφε αυτόγραφα, μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Ο γνωστός τραγουδιστής, επέστρεψε στην Αθήνα, όπου ξεκινά εντατικές πρόβες στο σχήμα που ετοιμάζει στο Frangelico.

Παρακάτω δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το sold out τριήμερο στην Κύπρο.