Η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Κώστας Μπουντούρης παρουσιάζουν το νέο τους album Σωσίβιο στο Ρυθμός Stage, τη μουσική σκηνή της Ηλιούπολης, την Τετάρτη 13 Μαΐου.

Μετά την κυκλοφορία του δίσκου (Νοέμβριος 2014, Μικρός Ήρως) και την επιτυχημένη παρουσίασή του στην Αθήνα, στον Πειραιά και στα Τρίκαλα η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Κώστας Μπουντούρης μεταφέρονται στο Ρυθμός Stage για μια μοναδική συναυλία.

Καλεσμένη για να περάσουμε όμορφα η αγαπημένη Ανδριάνα Μπάμπαλη. Με εμφανείς τις ποπ επιρροές του Κώστα Μπουντούρη, λόγω των σπουδών του στο Manchester, αλλά και τη βαθύτερη αγάπη του ίδιου και της Ευτυχίας για τον ελληνικό ήχο και την παράδοση, οι δυο τους έρχονται στον Ρυθμό Stage, μαζί με τέσσερις εξαιρετικούς μουσικούς, για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και σε τραγούδια που έχουν σημαδέψει τη διαδρομή τους και αγαπούν ιδιαίτερα. Δημιουργούν ενδιαφέρουσες διασκευές και μας ξανασυστήνουν τραγούδια λαϊκά, παραδοσιακά και έντεχνα, αφήνοντας το «σωσίβιο» να ταξιδέψει από την σύγχρονη pop ως τη Σμύρνη και από τους Xaxakes ως τον Τσιτσάνη.

Μαζί τους παίζουν:
Κώστας Κιλάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Κουέλης: ηλεκτρικό κοντραμπάσο
Δημήτρης Σίντος : πλήκτρα, λαούτο
Νίκος Κασσαβέτης: τύμπανα

Ρυθμός Stage,
Λεωφ.Μαρίνου Αντύπα 38
Ηλιούπολη
Ώρα Έναρξης: 21:30
Τιμή Εισιτηρίου: 10€ με κρασί ή μπύρα
Τηλ. Κρατήσεων: 21 0975 0060