Τι 30 τι 40 τι 50

0
SHARE

Ο τίτλος του γνωστού τραγουδιού γίνεται τίτλος μουσικής παράστασης. Περιλαμβάνει τραγούδια που σημάδεψαν το θέατρο, την Επιθεώρηση και το σινεμά , από τη δεκαετία του ’30 μέχρι και τη δεκαετία του ’50. Μία παράσταση άκρως διασκεδαστική, φρέσκια, τόσο καλά δομημένη που νομίζεις ότι τραγούδια αυτά γράφτηκαν σήμερα χωρίς να μνημονεύει μια άλλη εποχή, μια εποχή μόνο για ρομαντικούς ή μεγαλύτερης ηλικίας.

Η πρωτοτυπία της παράστασης έγκειται στο ότι ολόκληρη είναι οπτικοποιημένη, παρεμβάλλονται δηλαδή φωτογραφίες εποχής, φωτογραφίες συντελεστών, παρτιτούρες και σκηνές από τις αντίστοιχες κινηματογραφικές ταινίες, σε κάθε τραγούδι.

Οι τραγουδιστές Μαρία Κανελοπούλου και ο Θάνος Πολύδωρας έχουν θητεύσει χρόνια στο είδος, με μεγάλη επιτυχία. Εκτός από παραστάσεις, έχουν και δισκογραφία στο ενεργητικό τους, με τραγούδια των Αττίκ, Γούναρη, Σουγιούλ, Γιαννίδη, Μουζάκη κ.α

Την ορχήστρα αποτελούν οι: Γιώργος Τσοκάνης (πιάνο, πλήκτρα, φωνή , μουσική επιμέλεια), Μαρίνα Τσοκάνη (πιάνο, πλήκτρα, φωνή) και ο Θωμάς Καραμαζάκης (κιθάρα, φωνή).

Τη σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ έκανε ο Θάνος Πολύδωρας, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Νίκος Οικονόμου και ο Σωτήρης Τσιμπίδας.

Ώρα Προσέλευσης : 20:30
Ώρα έναρξης: 21:00
Ημέρα Παράστασης : Κυριακή 1 Νοεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου:12€

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28
Ν.Κηφισιά
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Ti 30 ti 40 afisa