Τι είναι έρωτας? Μη το ρωτάς?

0
SHARE

Όποιος για έρωτα μιλάει για αγάπη τραγουδάει, μέσα του έχει ένα καημό που πάντα τον πονάει….

Με αφορμή την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου ένα όψημο ζευγάρι μοιράζεται την κατ’ εξακολούθηση εμπειρία της κοινής ζωής και μας ξεναγεί μουσικά στον μυστηριώδη κόσμο της αγάπης και του έρωτα.

Ένα κόσμο γεμάτο αίσθημα, ντελίριο, πάθος. Ένα πάθος που μας οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις συμπεριφοράς άλλοτε τραγικές άλλοτε κωμικές, αλλά πάντα γεμάτες ένταση.

Είναι μια μουσική περιήγηση που καταδύεται στον ψυχισμό της σχέσης των δύο φύλων και καταγράφει στιχουργικά τα πάθη τους, όταν βρίσκονται σε κατάσταση ερωτικής έκστασης.

Μία μουσική περιήγηση μέσα από αντιπροσωπευτικά Ελληνικά και ξένα τραγούδια που αποκαλύπτουν τη «ζάλη» που βρίσκεται μέσα και γύρω από το μυστήριο της αγάπης και του έρωτα.

Με την ευκαιρία της γιορτής του αγίου Βαλεντίνου, ο Δήμος Φλέσσας με την σύντροφό του, μας προσκαλούν να μοιραστούμε στον χώρο της «Γκαλερί δημιουργών» συναισθηματικές στιγμές και καταστάσεις που όλοι γνωρίζουμε και μέσα από τον πιο άμεσο τρόπο της ανθρώπινης επαφής, την μουσική, να ψυχαγωγηθούμε και να μυηθούμε σε αυτό που είναι το πιο οικουμενικό και ζωογόνο συναίσθημα στον άνθρωπο. Το συναίσθημα του έρωτα.

Ώρα Προσέλευσης :20:45
Ώρα έναρξης: 21:00
Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου
Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28
Κηφισιά
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732