Τι άλλο να ζητήσουν οι Rec; Στην κορυφή των μεταδόσεων το “Μπες”

0

Τι άλλο να ζητήσουν οι Rec; Στην κορυφή των μεταδόσεων το “Μπες” | Άγγιξαν το 1.000.000 views | Κυκλοφόρησαν διπλό deluxe album που έγινε ήδη “Best Seller

Δεν θα μπορούσαν τίποτα περισσότερο να ζητήσουν και ίσως και τίποτα λιγότερο να ευχηθούν οι αγαπημένοι μας Rec!

Το “Μπες” έκλεισε ενα μήνα κυκλοφορίας και παραμένει σταθερά στο Νο3 σε αρ. μεταδόσεων σε Ελλάδα + Κύπρο, σταθερά και στο Top 10 της IFPI (πηγή: MediaInspector), το ολοκαίνουριο videoclip τους μετρά συνολικά 1.000.000 προβολές σε ένα μόλις μήνα (συνολικά όλες οι μεταφορτώσεις στο YouTube), ενώ το ολοκαίνουριο διπλό deluxe album τους έφτασε αμέσως στο Νο2 του pop chart του iTunes και μπήκε στα best seller albums με την κυκλοφορία του.

Τι άλλο λοιπόν να ζητήσουν;

Οι Rec δεν σταματούν εδώ, με μια νέα ανατρεπτική version το “Μπες” των Rec θα μας “μιλάει” πλέον στα Ισπανικά! Περισσότερα θα μάθουμε σύντομα, καθώς το αγαπημένο μας συγκρότημα βρίσκεται ήδη στο στουντιο και ολοκληρώνει τη νέα αυτή version.

Rec: Νέο album “Ανήκω εδώ

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι Rec, κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο album τους!

5 χρόνια μετά τον πρώτο τους δίσκο, οι Rec, έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες επιτυχίες και #1 smash hits, παρουσιάζουν το δίσκο με τίτλο Ανήκω εδώ.  Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο διπλό album που περιέχει όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως “Έτσι γίνεται“,  “Φύγαμε“, “Άσε με να σ’αγαπώ” κ.ά., παλιά και νέα remixes των τραγουδιών που αγαπήσαμε τα τελευταία χρόνια αλλά και τις εμπορικότερες επιτυχίες των MAD Video Music Awards με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Στο δίσκο συμπεριλαμβάνεται επίσης το “Μπες”, η νέα μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία των Rec, που βρίσκεται σταθερά για περισσότερο από 8 εβδομάδες στο top 5 του ελληνικού airplay

Mad Vma 2015 // 2 Μεγάλες Υποψηφιότητες

Με δύο μεγάλες υποψηφιότητες βρίσκονται φέτος οι Rec στα φετινά VMA του MAD!
* Καλύτερο Γκρουπ
* Καλύτερο Urban Video

Previous articleΔιονύσης Αποστολόπουλος “Αίνιγμα” | Video Premiere
Next article¨Κατακλυσμός¨ για τους Vegas