Τζωρτζίνα Κόνι “Είσαι ένα τίποτα” | Single Premiere

0
SHARE

Η Τζωρτζίνα Κόνι με την υποστήριξη της νέας της δισκογραφικής εταιρείας Musicrecords κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο τραγούδι της με τίτλο “Είσαι ένα τίποτα” που θα αγαπήσετε από το πρώτο άκουσμα.

Τη μουσική έγραψε ο Γιάννης Κουρκουμέλης και τους στίχους ο Ευθύμιος Χόντος.

Λίγα λόγια για την Τζωρτζίνα Κόνι…

Η Τζωρτζίνα Κόνι γεννήθηκε στην Αθήνα και το όνειρο της απο πολύ μικρή ήταν να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Μας πρωτοσυστήθηκε δισκογραφικά με το τραγούδι ”Είναι τόσα πολλά”, μια δημιουργία του Σταμάτη Γονίδη ο οποίος πίστεψε στο ταλέντο της και της εμπιστεύτηκε το πρώτο της τραγούδι που κυκλοφόρησε απο την Minos-Emi.

Η Τζωρτζίνα Κόνι έχοντας στο ενεργητικό της πολλές και σημαντικές συνεργασίες, τραγουδώντας σε μεγάλες πίστες της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης μας παρουσιάζει το δεύτερο της τραγούδι “Είσαι ένα τίποτα” από την νέα της δισκογραφική εταιρεία Musicrecords. 

Το καλοκαίρι θα τη βρει σε διάφορους σταθμούς ανάμεσα σε Αμερική και Καναδά, για επιλεγμένες εμφανίσεις σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις, πραγματοποιώντας μοναδικές συναυλίες δίπλα στην Ελληνική ομογένεια!

Παράλληλα βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης τραγουδιών, με τη βοήθεια της δισκογραφικής της εταιρείας Musicrecords για μελλοντικές κυκλοφορίες.