Τζένη Γεωργιάδη “Πάντα για μας καλοκαίρι” | Video Premiere

1
SHARE

To νέο της τραγούδι μαζί με το video clip παρουσίασε πριν από λίγες ώρες η Τζένη Γεωργιάδη. “Πάντα για μας καλοκαίρι” είναι ο τίτλος του, σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Ρεβέκκας Ρούσση.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, και μετρώντας μόλις έναν χρόνο στη μουσική σκηνή, η Τζένη Γεωργιάδη καταφέρνει να κερδίζει συνεχώς «έδαφος» και την αγάπη του κόσμου.

Με σπουδές πάνω στη μουσική, την κιθάρα και την φωνητική, η Τζένη Γεωργιάδη, έχει ήδη στο βιογραφικό της, συνεργασίες με κορυφαίους συντελεστές, αλλά και τον σπουδαίο Στέφανο Κορκολή να την ξεχωρίζει και να της εμπιστεύεται τα τραγούδια του.

Το ντεμπούτο της έγινε με το «Μην κλαις» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Ρεβέκκας Ρούσση, ακολούθησε η διασκευή του «Tu Es Foutu», αλλά και η απογειωτική συνεργασία με τον Στέφανο Κορκολή, που υπογράφει τη μουσική του «Έλα Κοντά μου» σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, όπως και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αρχή», που μέσα σε δύο μήνες κυκλοφορίας έχει ξεπεράσει τις 750.000 προβολές στο Youtube!

Με τη μουσική να κυλάει στις φλέβες της, με μία σεμνότητα και ευγένεια να την χαρακτηρίζουν, αλλά και με «όπλο» της την ιδιαίτερα τρυφερή χροιά της φωνής της, η Τζένη Γεωργιάδη, κινούμενη σε πιο έντεχνα μουσικά μονοπάτια, αποδεικνύει ότι είναι το Next Big Thing της μουσικής σκηνής.