Τάσος Πέτσας : Από τα ελληνικά charts στο μουσικό κανάλι MTV της Αγγλίας και η συνεργασία του στην Αμερική

0
SHARE

Τον Ιούνιο του 2018 ο Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μας παρουσιάσε ένα νέο track με τίτλο «Untitled».

Το single κυκλοφορήσε ψηφιακά μέσω της Fm Records και ήδη έχει ανεβεί στην #1 του Gr-Top 100, στο #1 του Google Play, στα 100 πρώτα Dance Singles της Μ.Βρετανίας (θέση #72), στα 10 πρώτα του Billboard (θέση #9) καθώς επίσης και στα 10 πρώτα του επίσημου chart των singles της IFPI της Ελλάδας (θέση #8).

Να θυμίσουμε, επίσης, πως το single ήταν όλο τον Ιούλιο στην playlist του ραδιοφωνικού σταθμού Best 92.6

Στις 4/8/2018 το animated video clip του τραγουδιού που έφτιαξε ο βραβευμένος Δανός graphic designer Urs Basteck, έκανε πρεμιέρα στο μουσικό κανάλι MTV της Αγγλίας στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Αγγλίας και έχει ενταχθεί στην playlist του καναλιού για τον μήνα Αύγουστο.

Το μέλλον, όμως, του “Untitled” δεν σταματάει εδώ. Την Παρασκευή το βράδυ ο Τάσος ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube ένα «ιδιαίτερο» trip hop remix του συγκεκριμένου τραγουδιού με τίτλο «Stay» όπου στα φωνητικά είναι ο Αμερικανός τραγουδιστής της soul Emmanuel Adufah ή αλλιώς sirManny.

Το τραγούδι «Stay» μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Τέλος, όπως μας ενημέρωσε και ο ίδιος ο Τάσος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, πρόκειται να γυριστεί στην Αμερική και ένα videoclip για το συγκεκριμένο τραγούδι.