Σύλβια Ευθυμίου “Μικρές ρωγμές” | Νέο EP

  0
  SHARE

  Μετά την σταδιακή κυκλοφορία πέντε ιδιαίτερων singles μέσα στα τελευταία 3 χρόνια, η Σύλβια Ευθυμίου, το κορίτσι που γεννήθηκε στην πανέμορφη Πάφο και ήρθε στην Αθήνα για να τελειοποιήσει τις σπουδές της στη μουσική, κυκλοφορεί το πρώτο της EP τόσο ψηφιακά όσο και σε cd!

  Έχοντας προσθέσει δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, τα «Έκτη Ώρα» και «Μια Λάθος Εποχή», παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη δουλειά, πάντα με συνέπεια στον προσεγμένο στίχο και στην άρτια μελωδία!

  Η ερμηνεία της Σύλβιας γεμάτη συναίσθημα και νοσταλγία, μετατρέπει τους στίχους σε εικόνες και μας ταξιδεύει γλυκά και μελωδικά! Τόσο μέσα από τα ηχογραφήματα της όσο και από τις live εμφανίσεις της, η Σύλβια έχει κερδίσει μια μεγάλη μερίδα κοινού που την ακολουθεί πιστά κι έχει αποδείξει ότι είναι μια επαγγελματίας με τεράστιες φωνητικές δυνατότητες.

  Δίπλα της στη μέχρι τώρα πορεία της ο εξαιρετικός Alex Papadiamantis, που με τις άρτιες συνθέσεις του και με τη συνεργασία εξαιρετικών στιχουργών, της έχει προσφέρει μια σειρά τραγουδιών που δεν έχουν ημερομηνία λήξης!

  Track List:

  1. Έκτη ώρα
  2. Mια λάθος εποχή
  3. Mικρές ρωγμές
  4. Kι εγώ είμαι εδώ
  5. Nα βγεις από τα χρώματα
  6. Mέσα στο χθες
  7. Tρεις αναπνοές