Συνεχείς επιτυχίες για τους Coretheband

0
SHARE

Coretheband: Νικητές Του Hard Rock Rising, νέο Music Video, η μουσική τους σε διαφημιστικό του ΚΕ.ΘΕ.Α κατά των ναρκωτικών και άλλα νέα!

Σε μια επιβεβαίωση της συνεχώς ανοδικής πορείας τους, οι κρητικοί Coretheband αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στον παγκόσμιο διαγωνισμό που διοργανώνεται από τα Hard Rock Café, με τίτλο Hard Rock Rising 2016!

Άλλη μια σημαντική διάκριση για τα παιδιά, καθώς σημειώνουμε πως μόλις πέρυσι είχαν αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο τελικό του Global Battle Of The Bands, στο Όσλο, οπού και κατέλαβαν την 4η θέση.

Νέο Music Video

Οι Coretheband δεν σταματούν εκεί και συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν με την κυκλοφορία του teaser για το τελευταίο και πιο “hyped” κομμάτι τους, “Dream/Get Over it”, από τον πρώτο τους δίσκο, 40% Vol.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το βίντεο που ετοιμάζεται είναι παραγωγή του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη-παραγωγού, Βαγγέλη Καλαϊτζή (Indigoview), ο οποίος έχει συνεργαστεί με σταθερά δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, οι Locomondo, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και πολλά άλλα.


Στη Διαφήμιση Του ΚΕ.Θ.Ε.Α. Κατά Των Ναρκωτικών

Επιπλέον, το κομμάτι αυτό προβάλλεται και στη διαφήμιση της μη-κερδοσκοπικής οργάνωσης κατά των ναρκωτικών , Κ.Ε.Θ.Ε.Α.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά είναι ακόμα στην αρχή τους και ξέρουμε πως έχουν πολλά περισσότερα ακόμα να μας προσφέρουν.