Home Συνεντεύξεις Συνέντευξη |Nikita

Συνέντευξη |Nikita

0
SHARE

Συνθέτης και στιχουργός o Νικήτας Γκόλτσος είναι γιος Έλληνα πατέρα και Ιταλίδας μητέρας. Είχε την τύχη να δει τη ζωή μέσα από τρεις διαφορετικές χώρες. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη πόλη Whyalla της Νότιας Αυστραλίας όπου αποφοίτησε από το λύκειο της Αδελαΐδας. Σήμερα ζει μαζί με τη σύζυγο του και τα δυο παιδιά του στην Αθήνα.

1. Nikita σε καλοσωρίζουμε στο Musicpress. Πες μας λίγα λόγια για σένα;

Καλώς σας βρήκα νιώθω πολύ ευτυχής που μπορώ να σας παρουσιάσω την νέα μου δουλειά Back To Life. Προέρχομαι από τον χώρο του αθλητισμού αλλά παράλληλα είμαι και μουσικός που του αρέσει να τραγουδά, που αγαπά, και λατρεύει την μουσική.
Προσπαθώ να καταλάβω και να με καταλάβουν. Αγωνίζομαι να είμαι αληθινά παρών στη ζωή και σε ότι σημαντικό γίνεται γύρω μας κι ας ξέρω πως η ζωή δεν μας ανήκει και ο κόσμος συνεχίζει φυσικά και χωρίς εμάς.
Γενικά “πολύ μουσική πάντα” έτσι θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό παιδί…

2. Σύντομα κυκλοφορήσες ένα νέο τραγούδι το “I Didn’t Believe” απο την νέα δισκογραφική σου δουλειά Back To Life. Πες μας λίγα λόγια για το τραγούδι;

Το τραγούδι “I Didn’t Believe” είναι ένα κομμάτι που μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις έχει άμεση σχέση με την σημερινή εποχή.

3. Η νέα δισκογραφική σου δουλειά πόσα τραγούδια συμπεριλαμβάνει?

Περιέχει μόνο 4 τραγούδια δυναμικά, και ενεργητικά. Το I didn’t believe, It haunts me, Son και το Changed my world.

4. Και πως μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί?

Μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί και τα 4 τραγούδια στο iTunes, Deezer και στο Spotify.

5. Μεσολάβησε ένα διάστημα για νέα δισκογραφία, τι προέκυψε?

Κοίτα, η οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πάντα στην πρώτη γραμμή για να κάνεις μια δουλειά το “timing” πρέπει να είναι σωστό!
Όλα έρχονται στην ώρα τους…

6. Πες μας και λίγα λόγια την προηγούμενη σου δισκογραφική δουλειά;

Η τελευταία μου δουλειά Great Blue Skies πήγε πολύ καλά στο εξωτερικό
Τα κομμάτια μου “Just Keep Walking” και “The Way You Are” παίξανε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε διάφορες χώρες όπως Βέλγιο, Βραζιλία, Χιλή, Κροατία, Γαλλία, Άγιο Μαυρίκιο, Αγγλία, και Αμερική.
Θέλω επί ευκαιρίας να ευχαριστήσω δημόσια το Promotion και Managing Team –Angels PR-  και ειδικά την εξαιρετική Μαρία Νικολάου.

7. Ασχολείσαι και με κάτι άλλο πέρα από την μουσική?

Ναι με το τένις ήμουν μέλος τις εθνικής ομάδας Αυστραλίας στους εφήβους.
Και στην συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στους εφήβους εδώ στην Ελλάδα αργότερα έπαιξα επαγγελματικό τένις. Τώρα ασχολούμαι με την προπονητική…

8. Είσαι στην Ελλάδα πόσα χρόνια?

Έρχομαι και φεύγω από την Ελλάδα τα τελευταία 29 χρόνια, εδώ και 3 χρόνια εγκαταστάθηκα στην Αθήνα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος από την Ελλάδα μας.

9. Η Ελληνική μουσική σκηνή περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια, κι όμως έκανες το βήμα για νέα δισκογραφία, πιστεύεις θα έχει την αναμενόμενη επιτυχία όπως την προηγούμενη?

Συμμερίζομαι την άποψη ότι η Ελληνική μουσική σκηνή περνάει πολύ δύσκολα. Συνήθως σε δύσκολες καταστάσεις γυρνάς και κοιτάζεις μέσα σου ψάχνεις και σκέφτεσαι πράγματα. Όταν ξεκινάς μια δουλειά την ξεκινάς επειδή την αγαπάς…
Έχω την φιλοσοφία “ότι γίνει ας γίνει” Η επιλογές είναι λίγες στην Ελλάδα βέβαια και πιο πολλές στο εξωτερικό.

10. Ποιοί είναι οι συντελεστές του Back To Life ?

Είμαστε μια υπέροχη παρέα…
Όλα τα παιδιά καταθέσαν την ψυχή τους δούλεψαν με μεράκι, είναι μια δουλειά που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη όπως της αρμόζει. Δεν λέω κουραστήκαμε, μοχθήσαμε , αλλά η ηθική ικανοποίηση που λάβαμε στο τέλος δεν περιγράφεται.
επί της ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη τις καρδιάς μου την Γεωργινά Καραχάλιου, Βασίλης Ποδαράς, Πέτρος Ξουραφάς, Πέτρος χαραλαμπίδης, και Μάριος Δαούσης.

11. Ποιά είναι τα επόμενα σχέδια σου?

Πρώτον θα ήθελα να ακουστή αυτή η δουλειά, να αγαπηθεί και ίσως να οργανωθούμε για “Live”.

12. Τελειώνοντας θα ήθελα να μας πείς που μπορεί κάποιος να ενημερώνεται για τις δραστηριότητες σου;

Ο κόσμος που ενδιαφέρεται μπορεί να μάθει όλα τα νέα μας στο facebook και στο nikitamusic.gr

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Musicpress για την πρόσκληση και για το βήμα που μου έδωσε.