Συνέντευξη |Destiny Heroes

0
SHARE

Καλησπέρα Destiny Heroes

1. Θέλετε να μας πείτε δυο λόγια για την τελευταία σας δουλειά  Abandon The Ship?

Το Abandon The Ship είναι μια πιο ώριμη και ολοκληρωμένη δουλεία σε κάθε επίπεδο. Στην παράγωγη, στην μουσική, στα φωνητικά ακόμα και στον τρόπο που δουλεύτηκε,ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε. Είναι ένας δίσκος που δείχνει την μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Κατά μια έννοια είναι μια γροθιά απέναντι στις κακές γλώσσες που μας ήθελαν παιδιά.

2. Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές και ποια είναι η θεματολογία των στίχων σας?

Είναι ένα μίγμα του τι ζούμε και του τι θα θέλαμε να ζήσουμε γενικά η καθημερινότητά μας και από αυτά που βλέπουμε τριγύρω. Γενικά τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά δεν θέλουμε να βάζουμε όρια η ταμπέλες.

3. Τι σας χαλάει, και σας νευριάζει, στη μουσική βιομηχανία?

Μα δεν υπάρχει εν μέρη στην ουσία μουσική βιομηχανία. Έχει καταρρεύσει μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία. Αν έχεις χρήματα να χρηματοδοτήσεις μόνος σου τη δουλειά σου έχει καλώς.

4. Η πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα είναι απελπιστική, Πως τα βλέπεις τα πράγματα, ως νέος άνθρωπος; Το τραγούδι μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο σ’ όλα αυτά?

Το τραγούδι μπορεί να παίξει μόνο το ρόλο που του αναλογεί. Ένα καλό τραγούδι προσφέρει αλήθεια, ειλικρίνεια και ήθος, συστατικά απαραίτητα για τη νέα σελίδα που πρέπει να γυρίσει στη χώρα κατά τη γνώμη μου. Όντως όπως έχει ειπωθεί το καλό τραγούδι μπορεί ν΄αποτελέσει πράξη αντίστασης. Είναι ώρα να αρχίσουμε να ξεχωρίζουμε τα καλά τραγούδια από τα ασήμαντα.

5. Πως βλέπετε την Ελληνική σκηνή?

Γεμάτη ταλέντο, ενέργεια, δράση και αντίδραση. Με εξαιρετικούς μουσικούς που αγαπάνε αυτό που κάνουν. Αν υπήρχαν στην Ελλάδα οι απαραίτητοι μηχανισμοί που θα καθιστούσαν την ανάδειξη μιας μπάντας εφικτή, η ελληνική σκηνή θα ήταν από τις επιφανέστερες στην Ευρώπη.

6. Ποια είναι τα όνειρα σας?

Είναι πολλά για να πούμε την αλήθεια! Νομίζουμε ότι μεγαλύτερο μας όνειρο αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε ολοένα και καλύτερα χρόνο με το χρόνο. Η διάρκεια δηλαδή πάνω απ’όλα. Να μην υπάρξει λόγος να σταματήσει όλο αυτό ανεξάρτητα από το κέρδος ή την προβολή.

7. Είστε ευχαριστημένοι απο την ανταπόκριση του κόσμου στο  album Abandon The Ship?

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου το έχουν αγκαλιάσει και ειδικά σε τόσο δύσκολες εποχές για την δισκογραφική αγορά!

8. Πως φαντάζεστε το μέλλον των Destiny Heroes?

Mε περισσότερη δισκογραφική δουλειά και με περισσότερα live στο ενεργητικό μας.

9. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Τα τελευταία λόγια δικά σας.

Σε ευχαριστούμε πολύ το Musicpress για την συνέντευξη και ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους.

Περισσότερα για τους Destiny Heroes:

Facebook,   YouTube