Συνέντευξη: Bouncing Betties

0
SHARE

Η μπάντα Bouncing Betties καλεσμένη της Ειρήνης Κοσμίδου.

Οι  Bouncing Betties είναι ένα πενταμελές μουσικό σχήμα που ζει και δραστηριοποιείται στα Χανιά. Τα μέλη της μπάντας είναι: Ίρις Αθανασιάδη (φωνή), Γιώργος Πέππας (κιθάρα, φωνή), Άντυ Πέτρου (σαξόφωνο), Παντελής (Ντέλος) Μπακογεώργος (μπάσο), Κωνσταντίνος Χ. Πάντας (τύμπανα).

  • Καλησπέρα και καλωσήρθατε στο Musicpress. Νέο τραγούδι με τίτλο ”All Over Me”. Είστε ευχαριστημένοι από την απήχηση του ως τώρα;

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για την φιλοξενία! Το “All Over Me” το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

  • Γενικά ως μπάντα, πώς δημιουργείτε μουσική; Δουλεύετε ξεχωριστά ή βρίσκεστε όλοι μαζί;

Η ιστορία έχει δείξει ότι κάποιος φέρνει μια ιδέα για κομμάτι και πάνω σε αυτήν χτίζει όλη η μπάντα. Η ιδέα μπορεί να είναι μια μελωδία φωνής, μια ακολουθία συγχορδιών ή ακόμα και ένα ρυθμικό σχήμα.

  • Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει μια εγχώρια μπάντα, να εκδώσει και να προμοτάρει σε ολοκληρωμένο επίπεδο τη δουλειά της;

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, δεν θα πούμε κάτι που είναι έκπληξη. Οι αρμοδιότητες που κανονικά μοιράζονται σε μια ολόκληρη ομάδα παραγωγής και προώθησης επιβαρύνουν συνήθως την ίδια την μπάντα. Ωστόσο παρά τις δυσκολίες πρέπει να επιμένεις για το καλύτερο.

  • Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί τους στο μέλλον;

Πολλοί! Μερικοί από αυτούς είναι η Μαρίζα Ρίζου, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Αδάμ Τσαρούχης και οι Kulamacus the Band.

  • Υπάρχει μέλλον για τις ελληνικές μπάντες;

Ναι! Η νέα ελληνική σκηνή έχει πάρει τα πάνω της, οι μουσικοί είναι και πολύ διαβασμένοι και πολύ ταλαντούχοι. Βγαίνουν ωραίες και προσεγμένες δουλειές από ευαίσθητους καλλιτεχνικά ανθρώπους και αυτό είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό για το μέλλον.

  • Ζούμε στην εποχή του free downloading. Πόσο σας επηρεάζει αυτή η πραγματικότητα;

Δίκοπο μαχαίρι. Από την μία επιτρέπει στην δουλειά σου να κυκλοφορήσει σε περισσότερα αυτιά, από την άλλη δεν έχεις οικονομικές απολαβές από την ενέργεια αυτή.

  • Σε ποια από τα Social Media θα μπορούσαμε να σας ακολουθήσουμε;

Θα μας βρείτε στο Facebook, το Twitter και το YouTube.

  • Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

Αυτό τον καιρό ετοιμάζουμε live εμφανίσεις και στόχος είναι να επικοινωνήσουμε την δουλειά μας ζωντανά με τον κόσμο!

  • Για τελείωμα θα ήθελα να μου χαρίσετε λίγους από τους στίχους σας στους αναγνώστες, καλώντας τους έτσι στο”All Over Me’ .

Ι want this to be over but you’re all over me..in my mind and in my body, can’t you see?