Συνέντευξη: Χρήστος Μόραλης

0

Χρήστος Μόραλης ένας δυναμικός τραγουδοποιός , παραγωγός  καλλιτέχνης που αν ξέρει κάτι πολύ καλά είναι να ξεσηκώνει τα πλήθη . Τα House και  Dubstep στοιχεία στην μουσική του πλέον ξεχωρίζουν στον ήχο του και η ευελιξία του οδηγεί στο απόλυτο αποτέλεσμα .. Την διασκέδαση….

1. Χρήστο για αρχή να μάθουμε λίγα πράγματα για σένα. Πού γεννήθηκες; Πώς προέκυψε η ενασχόλησή σου με το τραγούδι; Τι μουσικά ακούσματα είχες όταν ήσουν μικρός; 

Γεννήθηκα στην ακριτική Ορεστιάδα όπου και έζησα μέχρι τα 18 μου. Η ενασχόληση μου με το τραγούδι και την μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, παίζοντας δειλά μελωδίες που έπιανε το αυτί μου στο πιάνο της αδερφής μου. Στο γυμνάσιο γράφτηκα στο ωδείο και έκανα την πρώτη μου rock μπάντα. Μεγάλωσα με την μουσική των Kiss, των Guns ‘n’ Roses, των Bon Jovi, όμως και άλλων καλλιτέχνων, όπως του Michael Jackson. Σημαντικό ρόλο στα μουσικά μου ακούσματα έπαιξε η διαμονή μου στο εξωτερικό κατά τα φοιτητικά μου χρόνια όπου γνώρισα την Ιταλική pop και την βρετανική house και rock σκηνή.

2. Η μουσική σου επηρεασμένη από  House και  Dubstep στοιχεία και πάντα ο ήχος σου ηλεκτρονικός  με το  στίγμα σου. Σου αρέσει να πειραματίζεσαι;

Ξεκίνησα την δισκογραφία μου με ένα ελληνόφωνο pop άλμπουμ με στοιχεία rock, αλλά και ταυτόχρονα dance. Η συνεργασία μου με την βρετανική electro pop μπάντα ‘Dream Sequence’ στην μουσική και την Sunny Μπαλτζή στους στίχους, κατά το πρώτο μου δισκογραφημένο remix (Όσο μακριά τόσο κοντά), ήταν και η αρχή για να με οδηγήσει στο σημερινό μου ήχο. Ο πειραματισμός για μένα είναι κανόνας που ακολουθώ σε όλες μου τις παραγωγές. Μέσα από το ψάξιμο και των συνδιασμό των ηλεκτρονικών ήχων μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά αλλά και μαγικά πράγματα.

3. Έρχεται λοιπόν το νέο σου single ‘Explode‘, ένα καλοκαιρινό Ηouse track με Electro και Big Room στοιχεία, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Addicted2Bass Records και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα digital stores. Μίλησέ μας για αυτή την δουλειά .

Είναι ένα κομμάτι με φρεσκο και δυνατό ήχο. Η μουσική σύνθεση και η παραγωγή ανήκουν σε μένα και οι στίχοι είναι της Άννας Αμιράλη. Η ηχογράφηση έγινε μέσα από μία πολύ ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία στο studio καθώς είχαμε ξανασυνεργαστεί και στο προηγούμενο μου single το ‘Humanoid’. Όπως και πριν έτσι και τώρα με πολλή δουλεία και ξενύχτι μέχρι το πρωί, καταφέραμε να πετύχουμε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού, ‘Explode’! Ένας δυνατός ήχος με electro και big room στοιχεία που θέλουμε να κουνήσει τα clubs και τα ραδιόφωνα το φετινό καλοκαίρι. Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 16 Ιουνίου.