Η Τίνα Μελά έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των editorial μόδας και όλων μας.  Πρωτοεμφανίστηκε ως μοντέλο ένα κορίτσι δυναμίτης που φαίνεται να διαθέτει όλο το πακέτο .. Ομορφιά μυαλό φωνή. Από μικρή παρακολουθούσε μαθήματα χορού και φωνητικής, και έτοιμη πια κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Η Τίνα σήμερα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Παραπάνω”  και μας υπόσχεται και άλλα νέα τραγούδια σύντομα

1. Τίνα μία υπέροχη παρουσία στον χώρο του modeling που όμως σιγά σιγά μας ξεδιπλώνεις και άλλα υπέροχα ταλέντα. πες μας πως πρωτοξεκίνησες..

Παράλληλα με το σχολείο ξεκίνησα στα 16 μου να δουλεύω ως μοντέλο. Κάποια στιγμή πήρα μέρος σε καλλιστεία όπυ κέρδισα το δεύτερο τίτλο έτσι ξεκίνησα να δουλεύω περισσότερο. Συμμετείχα σε πολλά video clips και μιας και έκανα χρόνια μαθήματα φωνητικής .. προέκυψε και η πρόταση για τραγούδι από τον Βαλάντη , τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ για .

2. Βλέποντας τις τελευταίες σου επαγγελματικές κινήσεις να υποθέσουμε πως σε κέρδισε η αγάπη σου για την μουσική;

Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω από δω και πέρα . Είναι κάτι που αγαπώ πολύ.

3. Αυτό τον καιρό σε βρήκαμε στο studio να ηχογραφείς το νέο σου τραγούδι είναι πρωτόγνωρη εμπειρία τι γεύση σου άφησε το studio;

Απλά τέλεια. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις να γίνεται ένα από τα όνειρά σου πραγματικότητα.

4. Θέλω να μας αναλύσεις το νέο σου τραγούδι “Παραπάνω” να μας πεις για τους συντελεστές και πως ξεκίνησε η δημιουργία του, που κυκλοφόρησε επίσημα τέλος Μαρτίου.

Είναι πολύ ιδιαίτερο τραγούδι . μοντέρνο τσιφτετέλι θα το έλεγα με ακούσματα της εποχής .Όσο για τους συντελεστές τι μπορώ να πω εγώ; Όταν η μουσική είναι του Μάριου Ψιμόπουλου και οι στίχοι της Βίκης Γεροθόδωρου δύο άνθρωποι με τεράστια καριέρα και πάρα πολλά σουξέ στη δισκογραφία νομίζω ότι τα συγκεκριμένα ονόματα μιλάνε από μόνα τους. Και με την ευκαιρία θέλω να τους πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

5. Σε εκφράζει;

Ε νομίζω λίγο πολύ εκφράζει όχι μόνο εμένα αλλά τις περισσότερες γυναίκες.

6. Να υποθέσουμε ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε τον πρώτο σου δίσκο; Ποια είναι τα μουσικά σου σχέδια;

Προς το παρόν θέλω να προωθήσω το τραγούδι και στην πορεία βλέπουμε. Δεν θέλω να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια.

7. H showbiz στην Ελλάδα πολύ σκληρός χώρος με απαιτήσεις .. Το γλυκό κορίτσι γίνεται βράχος όταν πρόκειται για δουλειά;

Ακριβώς όπως τα λες . στο τραγούδι μπορεί να’ μαι καινούρια αλλά στον χώρο της showbiz υπάρχω πολλά χρόνια. Το modeling τολμώ να πω πως με δίδαξε πολλά . Ισορροπώ πάντα ξέρω που πρέπει να είμαι βράχος και που πυλός.

8. Να σου ευχηθούμε τα καλύτερα και να ανοίξεις τα φτερά σου άμεσα.. Μία δική σου ευχή για το μέλλον;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ . Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχω την υγεία μου και να προχωρήσω στο τραγούδι με αργά και σταθερά βήματα για να πραγματοποιήσω όσα περισσότερα μπορώ από τα όνειρά μου .

Περισσότερα για την Τίνα Μελά στα παρακάτω Links:

Facebook,    Youtube,   Twitter,   Instagram