Home Συνεντεύξεις Συνέντευξη: Νίκος Γεωργαλής

Συνέντευξη: Νίκος Γεωργαλής

0
SHARE

Ένας νέος καλλιτέχνης έκανε την εμφάνιση του με ένα εκπληκτικό τραγούδι που κατάφερε να ξεχωρίσει σε αρκετά ραδιόφωνα της χώρας  Ο Νίκος Γεωργαλής μας συστήθηκε με το τραγούδι “Ακόμα σ’ έχω ανάγκη“.  Πάμε να τον γνωρίσουμε.

1. Νίκο καλώς ήρθες στην παρέα μας, Πες μας λίγα λόγια για σένα

Καλώς σας βρήκα.Ξεκίνησα την μουσική και το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία και αργότερα έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα σε διάφορους χώρους στην Θεσσαλονίκη αλλά και εκτός. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο μου τραγούδι με τίτλο «Ακόμα σε έχω ανάγκη» σε Μουσική: Γαβριήλ Γαβριήλογλου και Στίχοι: Γιάννης Μαλλιάς

2. Πότε ξεκίνησες τα πρώτα σου βήματα στην μουσική?

Ξεκίνησα την μουσική από πολύ μικρή ηλικία μαθαίνοντας κιθάρα και τραγουδώντας δειλά -δειλά μέσα απ το σπίτι καθότι προέρχομαι από μία καθαρά μουσική οικογένεια διότι τραγουδιστής είναι και ο πατέρας μου και με βοήθησε και με συμβούλεψε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα.

3. Πως αισθάνεσαι που κυκλοφόρησες το πρώτο σου τραγούδι ?

Πολύ όμορφα γιατί ήδη έχει εκπληρωθεί ένα μεγάλο μου όνειρο.

4. Πες μας λίγα λόγια για τους συντελεστές του τραγουδιού? και πως έγινε η συνεργασία?

Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που γνώρισα αυτούς τους δύο ανθρώπους τον Γαβριήλ Γαβριήλογλου και τον Γιάννη Μαλλιά που πρώτα τους ξεχωρίζω σαν ανθρώπους και δεύτερον σαν καλλιτέχνες άλλωστε αυτό το δίδυμο επιτυχίας είναι ευρέως γνωστό στον κόσμο και έχει δείξει το έργο τους στο πέρασμα του χρόνου. Επίσης θέλω να τους πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν ένα τόσο όμορφο τραγούδι.

5. Να περιμένουμε και άλλα τραγούδια σύντομα?

Σύντομα πρώτα ο θεός έρχεται το δεύτερο μου τραγούδι με τους ίδιους συντελεστές μια πολύ όμορφη μπαλάντα όπως επίσης και μια μεγάλη έκπληξη σε όλο τον κόσμο δικά μου τραγούδια σε μουσική και στίχους.

6. Πιστεύεις στην αληθινή αγάπη και έχεις βρεθεί σε μια κατάσταση που να μην μπορείς να ξεπεράσεις ένα έρωτα?

Σίγουρα πιστεύω υπάρχει για τον καθένα μας ο κατάλληλος άνθρωπος που θα αγαπήσεις ειλικρινά και θα αγαπηθείς.Όλοι πιστεύω πως έχουν βρεθεί σε μία κατάσταση στην οποία αν δεν ξεπέρασαν κάποιον έρωτα τους σίγουρα δυσκολεύτηκαν αν μη τι άλλο το λέει και ο τίτλος του τραγουδιού μου “Ακόμα σε έχω ανάγκη”

7. Είσαι αισιόδοξος? πιστεύεις ότι κάποιος για να πετύχει θέλει υπομονή και θετική σκέψη?

Αν και σίγουρα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και αλλάξει κατά πολύ στο επάγγελμά μας θεωρώ ότι είμαι αισιόδοξος γιατί πιστεύω πολύ σε αυτό που κάνω.Ναι χρειάζεται μεγάλη υπομονή,γερό στομάχι,θετική σκέψη,τύχη και πάνω απ όλα πολύ δουλειά θα ήθελα να συμπληρώσω.

8. Η ελληνική μουσική σκηνή βρίσκεται λόγω κρίσης σε μια δύσκολη περίοδο, πόσο σε έχει επηρεάσει εσένα προσωπικά τώρα που ξεκίνησες και προφανώς να περίμενες το κάτι παραπάνω?

Όπως προαναφέρθηκα το επάγγελμά μας διανύει μια δύσκολη περίοδο έχουμε αλλάξει όλοι τρόπο σκέψης και ίσως βγει και σε κάτι καλό ίσως ξεκαθαρίσει περισσότερο η κατάσταση. Αλλά όπως προείπα χρειάζεται υπομονή, πίστη και αισιοδοξία.

9. Οι εμφανίσεις σου σε βοηθούνε να κτίζεις το κοινό σου?

Ναι τις θεωρώ μεγάλο κλειδί τις εμφανίσεις μου γιατί έρχομαι σε άμεση επαφή με το κοινό μου.

10. Πως βλέπεις τον εαυτό σου ένα χρόνο μετά?

Θα συνεχίζω να εργάζομαι ακατάπαυστα πάνω στο τραγούδι και επίσης εύχομαι να χαρίσω πολλά νέα τραγούδια στον κόσμο.

11. Που θα σε απολαύσουμε live ?

Σε διάφορους χώρους στην Θεσσαλονίκη αλλά και εκτός.

12. Kλείνοντας θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε που ήσουνα μαζί μας  και να αφήσεις μια μουσική σου νότα , ένα στίχο που αγαπάς στους αναγνώστες μας.

Εγώ θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα κλείσω με έναν στίχο που μου αρέσει πολύ απ το κουπλέ του τραγουδιού μου “Μια μάχη στον εγωισμό μου δίνω να ξεγελαστώ”

Νίκο μου νάσαι καλά και να έχεις πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς.