SHARE

Η Κατερίνα Νάκα είναι μια όμορφη τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής και πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Για μια στιγμή”  καθώς και την διασκευή του καλοκαιρινού κομματιού “Νύχτες στη Μύκονο“. Βρεθήκαμε με την τραγουδίστρια που δέχτηκε να μας αποκαλύψει τα μελλοντικά της σχέδια.

1. Κατερίνα πως πρόεκυψε η ενασχόληση σου με την μουσική?

Η αγάπη μου για την μουσική ήτανε έκδηλη από πολύ μικρή ηλικία οποτε για μένα ήτανε κάτι φυσικό και επόμενο ν΄ασχοληθώ και επαγγελματικά μ’αυτό!

2. Aισθάνεσαι αισιόδοξη για το επάγγελμα που ακολουθείς?

Από φύσης είμαι αισιόδοξος άνθρωπος δεν επιτρέπω στους εξωτερικούς παράγοντες να με επηρεάζουν.  Σίγουρα οι καταστάσεις δεν είναι εύκολες αλλά πιστεύω ότι μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες  μπορούν να βγουν υπέροχα πράγματα. Σημασία έχει πόσο αγαπάς κάτι, για μ’ένα η μουσική είναι η ίδια μου η ζωή .

3. Νέο τραγούδι πολύ καλοκαιρινό  “Νύχτες στη Μύκονο” πως πρόεκυψε αυτή η διασκευή, και πες μου λίγα λόγια για τους συντελεστές?

Καταρχάς να πούμε ότι το κομμάτι αυτό είναι μια δημιουργία του Πάνου Φαλάρα και του Παναγιώτη Μαθιέλη και σε πρώτη εκτέλεση το έχει πει η Βίκυ Χαρίτου. Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια ο Κωνσταντίνος Παντζής και ο Νίκος Σουλιώτης είχαν την έμπνευση να δημιουργήσουν ένα remix και να το φέρουν στους ρυθμούς του σήμερα και όπως όλα δείχνουν το κάνανε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Χαίρομαι πραγματικά γι’αυτή τη δουλειά.

4. Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από το καινούριο σου τραγούδι; Και γενικότερα τι άλλο στοχεύεις να μας παρουσιάσεις?

Το νύχτες στη Μύκονο είναι ένα τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο το έβαλε μέσα στη καθημερινότητα του χόρεψε διασκέδασε… Στόχος δικός μου αλλά και των συνεργατών μου είναι να βγάζουμε ωραία τραγούδια και εννοείται να έχουμε διάρκεια στο χρόνο. Για μ’ενα αυτό ίσως είναι και το πιο σημαντικό .

Katerina Naka15. Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση σου με τα Μέσα Ενημέρωσης?

Ιδιαίτερα καλή  θα έλεγα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγκάλιασαν αυτη τη δουλειά απο τη πρώτη κι’ολας στιγμη Και τους ευχαριστώ πολυ γι’αυτη τη στήριξη

6. Πόσο σημαντικό ρόλο πιστεύεις ότι παίζουν τα ραδιόφωνα σήμερα, όσον αφορά την προώθηση των τραγουδιών?

Σίγουρα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο έτσι σε μαθαίνει ο κόσμος γίνεσαι μέρος της καθημερινότητας σου αλλά επίσης σημαντικό ρόλο θεωρώ πως παίζει και το διαδίκτυο. Αυτή τη στιγμή το “Νύχτες στη Μύκονο” Έχει ξεπεράσει το 1.000.000 views και συνεχίζουμε!!!

7. Πως νοιώθεις για το μέχρι στιγμής Αποτέλεσμα?

Θα στο πω απλά με μια λέξη. Είμαι ευτυχισμένη!!!

8. Επαγγελματικά τι άλλο ετοιμάζεις?

Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στούντιο και ετοιμάζουμε το νέο μας single που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβρη και στόχος μας είναι ν’αγαπηθεί εξίσου από τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή εμφανίζομαι στο πλευρό του Βαλάντη στην υπέροχη Θεσσαλονίκη στα Μαμούνια live μαζί με την Χριστίνα Κολέτσα και ένα υπέροχο team!!!

9. Πες μας λίγα λόγια για σένα.

Θα σου πω απλά πως διανύω μια πολύ δημιουργική περίοδο και πιστεύω πως έρχονται πολύ όμορφα πράγματα.

10. Κλείνοντας θα ήθελα να στείλεις ένα μήνυμα στους νέους σου θαυμαστές.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’όλους όσους με στηρίξανε και με στηρίζουν στα πρώτα δισκογραφικά μου βήματα.