Home Συνεντεύξεις Συνέντευξη: Αντιγόνη Κατσούρη

Συνέντευξη: Αντιγόνη Κατσούρη

0
SHARE

Katsoyri Papadopoylos

8. Ποια ήταν η στιγμή εκείνη που ένιωσες άβολα μέσα από την καριέρα σου; (Αναφέρομαι στο μουσικό κομμάτι)

Άβολα νιώθω όταν βλέπω κάποιους επιχειρηματίες σε χώρους που υποτίθεται πως ενδιαφέρονται να διοργανώνουν live εμφανίσεις, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το όλο θέμα επιπόλαια και ερασιτεχνικά, με την κακή έννοια του όρου. Από πού να ξεκινήσω! Από τους άθλιους ηχολήπτες που προσλαμβάνουν, για λόγους οικονομίας; Από την συμπεριφορά τους γενικότερα; Χρειάζεται πολύ προσεκτική επιλογή του χώρου όπου θα εμφανιστεί ένας καλλιτέχνης, και συχνά αυτό είναι δύσκολο πρακτικά, κατά συνέπεια πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με διάφορα τέτοια θέματα. Ευτυχώς υπάρχουν και μουσικές σκηνές που έχουν άψογο επαγγελματισμό και προσφέρουν στο κοινό τους με σεβασμό το καλύτερο που μπορούν. Πάντα και σε όλους τους χώρους υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί επαγγελματίες.

9. Κλείνεις τα μάτια και βλέπεις… (Συμπλήρωσε την φράση)  

Φως! Από την αγάπη των ανθρώπων που είναι στην ζωή μου και που είναι τόσο σημαντικοί για μένα! Και μόνο για το ότι έχω βιώσει και βιώνω αυτά τα συναισθήματα, νιώθω πάρα πολύ τυχερή στην ζωή μου.

10. Που θα σε δούμε το καλοκαίρι; Υπάρχει κάτι στα σχέδια;

Γίνονται διάφορες συζητήσεις, για κάποιες εμφανίσεις εκτός Αθηνών, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο. Για να είμαι ειλικρινής, περισσότερο με ενδιαφέρει το δημιουργικό κομμάτι σε σχέση με το εκτελεστικό, αυτή την περίοδο. Θέλω να συγκεντρωθώ, να χαλαρώσω, μετά από έναν έντονο χειμώνα, και να επικεντρωθώ στην σύνθεση κάποιων τραγουδιών που έχω ξεκινήσει. Για χειμώνα έτσι κι αλλιώς μας περιμένουν όμορφα πράγματα, πρώτα ο Θεός, αρχίζοντας με μια πολύ καλή εμφάνιση στο Half Note τον Οκτώβριο.

11. Ποιες λέξεις σε χαρακτηρίζουν ως καλλιτέχνη αλλά και ως άνθρωπο;

Το έντονο συναίσθημα μαζί με την λογική, η θετική σκέψη, η οργανωτικότητα, η υπομονή και η επιμονή και το ότι είμαι καλοπροαίρετη, τολμηρή και ταυτόχρονα προσεκτική.

12. Υπάρχει άμεση επικοινωνία με το κοινό που σε αγαπά; Εννοώ πέρα από τα μέσα δικτύωσης, υπάρχει κάποιο fan club που μπορεί να έχει μια πιο face to face συνάντηση;

Ναι, η επικοινωνία με το κοινό που με αγαπά είναι το ίδιο σημαντική για εμένα όσο είναι και για εκείνο. Έχω γι’ αυτό τον σκοπό την σελίδα μου στο facebook (www.facebook.com/katsouri), που την διαχειρίζομαι η ίδια, μέσω της οποίας προσπαθώ, πέρα από το να ενημερώνω το κοινό για όλα τα μουσικά μου νέα, να διατηρώ και μια ειλικρινή και αυθεντική επαφή μαζί τους. Αυτή η επαφή μπορεί να είναι έστω και στοιχειώδης, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείς να έχεις στενή και συνεχή επαφή με 20.000 ανθρώπους, την στιγμή μάλιστα που ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος. Ο κόσμος όμως το καταλαβαίνει αυτό και δεν έχουν υπερβολικές απαιτήσεις. Μάλιστα, μπορώ να πω ότι νιώθω ιδιαίτερα τυχερή, γιατί το κοινό στο οποίο αρέσουν τα τραγούδια μου, αποτελείται από ανθρώπους ποιοτικούς και ξεχωριστούς, με τους οποίους και εγώ η ίδια ευχαριστιέμαι να συναναστρέφομαι.

13. Θα ήθελα να μου πεις πως βλέπεις τον εαυτό σου σε 5 χρόνια και να μου δώσεις τρεις ευχές. Μια για σένα, μια για τον κόσμο και μια για εκείνον που σου έρχεται πρώτος στο μυαλό.  

Σε πέντε χρόνια δεν έχω ιδέα πώς θα είμαι! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ για εμένα και τους ανθρώπους μου να είμαστε καλά, από όλες τις απόψεις (ψυχοσωματικά), χαρούμενοι, με αγάπη και πίστη! Για τον κόσμο η ευχή που έχω να δώσω είναι επίσης η ίδια, και εύχομαι επιπλέον να αφυπνιστούν οι άνθρωποι όλοι του πλανήτη, για να θελήσουν να ζήσουν ειρηνικά και με αγάπη και να γίνουν περισσότερο αληθινοί και (ουσιαστικά!) συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Η αγάπη είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα!