Συνένοχοι Live Band “Του ονείρου θύμα” | Single Premiere

0
SHARE

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλές live σχήμα με ενδιαφέρουσα μουσική πορεία, παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που βαδίζει σε νέα μουσικά μονοπάτια.

Η αρχή έγινε με το single «Γυρίζω Μόνος», μια σύνθεση στα πλαίσια του έντεχνου λαϊκού, σε μουσική του Βαγγέλη Κωστόπουλου και στίχους του Θοδωρή Κρητικού, που δέχτηκε πολύ θερμή υποδοχή από το μουσικόφιλο κοινό.

Σήμερα οι Συνένοχοι Live Band επιστρέφουν με το τραγούδι «Του Ονείρου Θύμα», μια μπαλάντα σε έντεχνο/rock ύφος, σε μουσική και στίχους του Κώστα Νιχωρίτη.

Η πολύ ιδιαίτερη ενορχήστρωση του Βαγγέλη Κωστόπουλου εναλάσσει την ευαισθησία του βιολιού και του πιάνου με έντονα κιθαριστικά ξεσπάσματα αλλά και ατμοσφαιρικά πλήκτρα.

Η σύνθεση αυτή πλαισιώνεται από την ξεχωριστή φωνή του “τροβαδούρου” Μανώλη Πασχαλίδη με αποτέλεσμα ένα τραγούδι σκοτεινό, μελαγχολικό και συγκινητικό.

Συμμετέχει μια αξιόλογη ομάδα μουσικών, και συγκεκριμένα, Βαγγέλης Κωστόπουλος (πιάνο, πλήκτρα), Συμεών Στέφος (τύμπανα), Κίμωνας Πολλάτος (κιθάρες), Κώστας Νιχωρίτης (μπάσο), και Αριέτα Σαϊτά (βιολί).

Η ηχογράφηση έλαβε χώρα στο On Stage Studio με ηχολήπτη τον Γιάννη Μπαϊρακτάρη.