Στο Central Live ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Πάνο Καλίδη!

0
SHARE

Το Central live clubbing και το σχήμα Τσαλίκης Καλίδης έρχονται για να μας ξεσηκώσουν σε ρυθμούς χορευτικούς τον φετινό χειμώνα. Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης συναντιούνται στο Central live και είναι έτοιμη να ανεβάζουν την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη σε κάθε τους εμφάνιση.


Το Central live clubbing είναι η πιο καινούρια πίστα της νυχτερινής Αθήνας.  Ένας νέος χώρος που προσφέρει όλες τις ανέσεις και μπαίνει στην ζωή μας για πρώτη φορά τον φετινό χειμώνα με το σχήμα Τσαλίκης Καλίδης το οποίο φιλοξενεί και έρχεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής ζωής.

Το Central live clubbing στεγάζεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης κοντά στον χώρο στον οποίο στεγάζεται και το Club 22.  Η πρώτη σεζόν του Central live clubbing αναμένεται να είναι εκρηκτική αφού το σχήμα, Τσαλίκης Καλίδης, με το οποίο κάνει intro στην διασκέδαση πληροί όλα τα εχέγγυα για να στεφθεί αυτή η πρώτη σεζόν με απόλυτη επιτυχία, αφού είναι ένας συνδυασμός δυο τραγουδιστών που διαπρέπουν και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια στον χώρο της νύχτας και του τραγουδιού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται στο Central live για να μας θυμίσει τι πάει να πει πραγματική διασκέδαση. Μετά από μια μικρή αποχή από τις εμφανίσεις στις μεγάλες πίστες και μετά το τέλος της πολύ επιτυχημένης καλοκαιρινής του περιοδείας σε όλη την Ελλάδα, ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει στην νυχτερινή διασκέδαση κοντά στο κοινό που τον αγαπάει. Μετά από αρκετά χρόνια ο Γιώργος Τσαλίκης αποφάσισε να αλλάξει στέγη και αυτό τον χειμώνα να εμφανίζεται στο νεοσύστατο Central live clubbing. Μπορεί ο Γιώργος Τσαλίκης να αλλάζει στέγη αλλά η πίστα του Central live clubbing αναμένεται να πάρει φωτιά με την δυναμική και το πάθος που θα βγάζει επάνω σε αυτήν ο Γιώργος Τσαλίκης αφού ο αγαπημένος μας τραγουδιστής επιστρέφει με ακόμα περισσότερη όρεξη και με γεμάτες μπαταρίες. Εδώ και καιρό ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με την δυναμική ομάδα των συνεργατών του έχει αφοσιωθεί και στα νέα του τραγούδια. Μετά την συνεργασία του με τον κρητικό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη στην επιτυχία του καλοκαιριού «Θα γυρίσει ο τροχός» αλλά και την συνεργασία με τον Βούλγαρο σούπερ σταρ AZIS ο Γιώργος Τσαλίκης κυκλοφόρησε δυο νέα τραγούδια «Το Ραβασάκι» και «Θα με τρελάνεις»,  δυο τραγούδια που θα είναι τα πιο Dance hits του χειμώνα. Ο δυναμικός όμως τραγουδιστής δεν σταματάει εδώ συνεχίζει εντατικά να δουλεύει ετοιμάζοντας νέα πράγματα. Επάνω στην πίστα του Central live clubbing ο Γιώργος Τσαλίκης αναμένεται να μας παρουσιάσει πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα εντυπωσιάσουν το κοινό.

panos_kalidis_central_liveΟ Πάνος Καλίδης στο Central live clubbing συναντάει τον Γιώργο Τσαλίκη για να αποτελέσουν το πιο επιτυχημένο δίδυμο της σεζόν. Ο Πάνος Καλίδης έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομα του συνώνυμο της διασκέδασης. Διαπρέπει εδώ και χρόνια στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και μέσα από το πρόγραμμα του αλλά και τις επιτυχίες του έχει γίνει ένας από τους πιο λατρεμένους τραγουδιστές της γενιάς του.  Σε κάθε του εμφάνιση ο Πάνος Καλίδης έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό βγάζοντας επάνω στην πίστα πάντα κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων του. Μέσα από τις δουλειές του και από τις εμφανίσεις του ο Πάνος Καλίδης έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την καριέρα του στα ύψη. «Τρελή ιδέα» , «Έχω γιορτή»,  «Πες πως καίγεσαι για ‘μενα» είναι μερικά μόνο από τα κομμάτι τα οποία έχει ερμηνεύσει ο Πάνος Καλίδης στην καριέρα του και μαζί με πολλά ακόμα που θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του στο Central live clubbing θα μας αναστατώνει όλο τον χειμώνα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης μας υπόσχονται να μας προσφέρουν τον πιο ξεχωριστό χειμώνα στο Central live clubbing. Η χημεία τους και το ότι αποτελούν δυο ανεκτίμητες αξίες στην νυχτερινή διασκέδαση θα τους κάνουν ένα από τα πρώτα σχήματα του χειμώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα Τσαλίκης Καλίδης στο Central live clubbing θα βρείτε στο www.pamebouzoukia.gr