Στην τελική ευθεία για να χορεύει όλη η Ευρώπη… στο ρυθμό του Rise Up!

0
SHARE

 

Η ημέρα για το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της 59ης Eurovision πλησιάζει…

Η Ελληνική Αποστολή βρίσκεται ήδη στην Κοπεγχάγη της Δανίας και είναι πανέτοιμη να ξεσηκώσει όλη την Ευρώπη στον εθιστικό ρυθμό του “Rise Up”!

Οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες της Panik, Freaky Fortune και Riskykidd, μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τις πρόβες τους και είναι καθόλα έτοιμοι να διαγωνιστούν στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου με στόχο να προκριθούν στο μεγάλο τελικό του Σάββατου, 10 Μαΐου.

Καταλυτικός μοχλός στήριξης υπήρξε η Panik Records, που συνέβαλλε ήδη πριν από την έναρξη των εργασιών, στην ενίσχυση των καλλιτεχνών της αλλά και της συνολικής Ελληνικής αποστολής, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αποτελεί εταιρεία με όραμα που τολμά να αναδεικνύει νέα ταλέντα και φρέσκες ιδέες!

Ο Νικόλας και ο Θεόφιλος των Freaky Fortune μαζί με τον rapper Riskykidd, έχουν καταφέρει με την αστείρευτη ενέργεια και θετική τους διάθεση να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις ως περήφανοι εκπρόσωποι της Ελλάδας! Όσο για την επί σκηνής εμφάνιση τους στη φετινή Eurovision, επιφυλάσσουν ένα άκρως εντυπωσιακό performance, μια μικρή γεύση του οποίου έχουμε καταφέρει να πάρουμε από τις τελευταίες τους πρόβες!

Δείτε video από τις πρόβες:

Φέτος, την επιμέλεια του styling της Ελληνικής Αποστολής έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η G-Star RAW Athens, τόσο για τις επίσημες όσο και για τις καθημερινές τους εμφανίσεις!
Η Ελλάδα αποφάσισε και επέλεξε το “Rise Up”  αγαπημένο τραγούδι για να ταξιδέψει στην Κοπεγχάγη της Δανίας και να μας εκπροσωπήσει στη μεγάλη Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής!

Το ακούμε δυνατά & ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!

“Come on and rise up rise up to the sky,
Come on and rise up get up and lose your mind,
Loosen up your feet and fly,
Get off the ground tonight…”

PanikArtists PanikMusic
GreeceForTheWin

“Rise Up”
Freaky Fortune feat. Riskykidd
Music: Freaky Fortune
Lyrics: Freaky Fortune, Riskykidd
Panik Records 2014