Στέλλα Στυλιανού “Σιγά σιγά” | Video Premiere

0
SHARE

Aπό την κυκλοφορία της, το άλμπουμ Με τα μάτια της ψυχής που συνεχίζει να αφήνει εξαίρετες εντυπώσεις, η ταλαντούχα Στέλλα Στυλιανού μας παρουσιάζει ένα ακόμη υπέροχο τραγούδι με τίτλο “Σιγά σιγά“.

Υπογράφει η ίδια τους στίχους και την μουσική, ενώ την ενορχήστρωση ο Στέλιος Ηλιάδης.

Παράλληλα κυκλοφορεί και το official music video του τραγουδιού.

Λίγα λόγια για τη Στέλλα Στυλιανού

H Στέλλα Στυλιανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και ασχολείται με τη μουσική από τα 6 της χρόνια.

Έκανε μαθήματα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου, θεωρητικών μουσικής και φωνητικής. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παιδαγωγικά και σήμερα είναι διορισμένη δασκάλα στη Δημόσια εκπαίδευση όπου διδάσκει το μάθημα της μουσικής .

Έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο προσωπικά maxi single το “Χιλιάδες παραστάσεις” και το “Χριστέ μου σήμερα γεννιέσαι” σε δική της μουσική και στίχους.

Επίσης έχει κυκλοφορήσει και ένα παιδικό δίσκο με τίτλο Γλύκες φωνές στα δικά μας τραγούδια με δικές τις συνθέσεις, στον οποίο ειχε τη διεύθυνση και την ενορχήστρωση των παιδικών τραγουδιών που τραγούδησαν μαθητές του σχολείου της.

Έχει εμφανιστεί σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Λευκωσίας, σε συναυλίες, εκδηλώσεις σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες παρουσίασε τη δουλειά της και συνεργάζεται με το μουσικό σχήμα Ηχοχρώματα με το οποίο εμφανίζονται σχεδόν σε όλη τη Κύπρο.

Η Στέλλα έχει τραγουδήσει και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας στις Βρυξέλλες σε δύο εμφανίσεις η μια εκ των οποίων στα κτίρια της Κομισσιὀν.

Έχει ήδη κυκλοφορήσει τη δεύτερη της δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο Με τα μάτια της ψυχής η οποία διανέμεται ηλεκτρονικά σε όλα τα digital stores και τα Itunes από τη 14 Music.

Έχει κυκλοφορήσει 4 βίντεο κλιπ το “Για μια στιγμή” σε σκηνοθεσία Σάββα Τζοβού Χρηστίδη, μια παραγωγή της Reverie Visuals, το “Η καρδιά μου”  σε μουσική Χρήστου Γιώτη και στίχους Λάζαρου Γκέτσιου, “Τη βιτρίνα”  σε μουσική και στίχους της ίδιας της Στέλλας Στυλιανού και πολύ πρόσφατα το “Βασάνισε με” σε μουσική Χρήστου Γιώτη και στίχους Λάζαρου Γκέτσιου.