Στέλιος Στυλιανός: Το πρωί στο συνεργείο το βράδυ στις πίστες (εικόνες+βίντεο)

0
SHARE

Το πρωί μηχανικός που ειδικεύεται σε φορτηγά, πούλμαν και νταλίκες, και το βράδυ τραγουδιστής!

Ο Στέλιος Στυλιανός διαθέτει μία καθαρόαιμη λαϊκή φωνή, που όσοι τον έχουν ακούσει, τον κατατάσσουν στη λίστα με αυτές των μεγάλων Πασχάλη Τερζή, Βασίλη Καρρά, Θέμη Αδαμαντίδη και άλλων. Αν και έχει στο βιογραφικό του, χιλιάδες «χιλιόμετρα» πάνω στην πίστα, πλέον είναι έτοιμος να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του στο πεντάγραμμο!

Η ιδιαιτερότητα της πρωινής δουλειάς του αλλά και ο αγώνας του να πετύχει τα μουσικά του όνειρα, κέντρισαν το ενδιαφέρον της εκπομπής του Νίκου Μάνεση, όπου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, βρέθηκε καλεσμένος του στο στούντιο του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Δείτε τη συνέντευξη στο 1.23.00 λεπτό

Ο Στέλιος Στυλιανός που σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι έχοντας στο πλευρό του μεγάλους δημιουργούς, εξήγησε στον γνωστό δημοσιογράφο την επικινδυνότητα της δουλειάς του, το πώς συνδυάζει αυτές τις δύο δουλειές όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τα όσα θέλει να πετύχει στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Μέχρι και ο Νίκος Μάνεσης ακούγοντας τον να τραγουδάει ακαπέλα, πραγματικά εντυπωσιάστηκε με τη βαριά και καθαρόαιμη λαϊκή φωνή του, τονίζοντας ότι τέτοιες φωνές λείπουν από το πεντάγραμμο.

Μη μου λες για τα μάτια της