Σουξέ απο πριν | Η Άλωση του Νίκου Ρωμανού στην Αγιά Σοφιά

0
SHARE

Πρώτη φορά ένα τραγούδι αγαπήθηκε πριν καν κυκλοφορήσει πρόκειται για τον αυθεντικό λαϊκό καλλιτέχνη  Νίκο Ρωμανό που με την στήριξη και την αγάπη του κόσμου, ναι το κατάφερε και έχει αρχίσει να τραγουδιέται παντού !

Η αγάπη του κόσμου έκανε το τραγούδι να γίνει γνωστό μέσα από το Instagram πριν την κυκλοφορία του, αρκετοί γνωστοί και μη τραγουδιστές και άγνωστοι φίλοι που δεν έχει σχέση με την μουσική τραγούδησε το “Αγάπη μου γλυκιά” και έκαναν τα Social Media να γεμίσουν απο την νέα επιτυχία του Νίκου Ρωμανού

Ένα χαμηλό τσιφτετέλι που αναμένεται να σπάσει ταμεία και ηχεία. Κι αυτό γιατί; Διότι έχει εύκολο στίχο, έχει ατάκα… και το σημαντικότερο… πολύ ωραίο «μουσικό δρόμο». Είχαμε καιρό να ακούσουμε «σουξέ απο πρίν» και ειναι απο τους λίγους και τελευταίους πρίγκιπες της νυχτας.

Την υπογραφή του τραγουδιού την βάζει ο Λευτέρης Καρδαμίλης στην μουσική και στους στίχους μαζί με τον Νίκο Ρωμανό.. Είναι στην τελική ευθεία λοιπόν και σε λίγες μέρες θα οπτικοποιηθεί και το τραγούδι στην Αγιά Σοφιά που είναι ένα από τα «καλλιτεχνικά όνειρα» του Νίκου Ρωμανού αλλά και του Sherif Francis που θα είναι ο σκηνοθέτης του κλίπ ..

Στο video clip θα συμμετέχει και ένα απο τα καλύτερα μοντέλα της Τουρκίας.