Ρεκόρ προβολών: Ποιας Ελληνίδας τραγουδίστριας το νέο της τραγούδι ξεπέρασε το 1.000.000 views σε 15 μόλις μέρες (βίντεο)

0
SHARE

Διανύει το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της, σε επαγγελματικό και όχι μόνο επίπεδο.

Τα μουσικά της «Όνειρα», που ξεκίνησαν πριν από ενάμιση χρόνο, με σύμμαχό της τον παραγωγό της Μιχάλη Τουρατζίδη, πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο, και η μεγαλύτερη απόδειξη αυτών, η τεράστια αγάπη του κόσμου.

Η Λένα Ζευγαρά, που μήνες τώρα κάνει το απόλυτο sold out live tour ανά την Ελλάδα, δηλώνει ευλογημένη για την αγάπη που εισπράττει. Το νέο της τραγούδι «Σήμερα και αύριο» – «Έλα, Έλα», σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες, συγκεκριμένα στις 11 Ιουλίου, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, 15 ημερών, να προκαλέσει ρεκόρ στο Youtube, ξεπερνώντας το 1.000.000 προβολές, ενώ για πολλές μέρες, έκανε υψηλές πτήσεις στις τάσεις.

Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι, που από τον Σεπτέμβριο, φέρνει τη Λένα Ζευγαρά και στην Αθήνα, όπου ξεκινάει τι νυχτερινές της εμφανίσεις, στο hot spot διασκέδασης της Ιεράς Οδού, το Tokyo Theater.